2777
2789
عنوان

پت اسکن

1975 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من همسرم سرطان روده استیج ۳ بود که عمل شد و شیمی درمانی ... اسکن تزریقی و آزمایش خونش خوب بود ولی دکتر میگه حتما در پایان درمان باید پت اسکن هم بده شنبه پت اسکن داره و من خیلی نگرانم .. چون سی تی سالم بوده میتونم امیدوار باشم پت اسکن سالمه..‌ از یه طرف فکر و خیال از یه طرف مدرسه و امتحانات بچه...😔اصلا تمرکز ندارم

انشالله که پت اسکن هم خوبه و مشکلی نداره 

امکان داره خدای نکرده هنوز سلول های سرطانی در بدن وجود داشته باشه اما فعالیتی نداشته باشن که سی تی و ازمایش این ها را مشخص نمیکنه  پت اسکن همه ی این سلول ها را نشون میده 

نگران نباش عزیزم

صد در صد جواب پت اسکن هم خوبه اما اگر خدای نکرده یک درصد هم وجود سلول های سرطانی را نشون بده اشکال نداره چون مطمئن میشید و دکتر قبل از شروع فعالیتشون دارو میده برای درمان 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر اینطور خیال آدم راحت میشه خیلی خوبه

اره خیلی خوبه هر کاری دکتر میگه انجام بدید خیال خودتون راحت تره

استرسم به خودتون ندید 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨