2777
2789
عنوان

کک مک

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 28 پست
من تازه سر ۳۰ سالگیم یاد کک مکام افتادم😂😂😂

چه خوب که برات مهم نبوده منم چون دوستام بهم میگفتن یا بچهای فامیل موقع دعوا،برام مهم شده بودن ،خواهر شوهرام هم این چندساله یه جوری میگن وای چرا نمیری دکتر وای چرا ایقد زیاد شد وای چی برات خوبه ووووفلان اعصابم خورد میشه برا همین میترسم ب دخترم هم همینو بگن و اذیت بشه.اما خدایی شوهرم تا الان چیز بدی درمورد پوستم نگفته تازه همیشه قربون صدقم میره و میگه خیلی نازی،اوناهم حرص میخورن🤣

چه خوب که برات مهم نبوده منم چون دوستام بهم میگفتن یا بچهای فامیل موقع دعوا،برام مهم شده بودن ،خواهر ...

خب عزیزم همینه میگم به حرف مردم اهمیت نده

شما بهترین هم باشی بازم یچیزی پیدا میکنن بگن

حسادت هاشون که بماند

واس خودت زندگی کن

البته اینو قبول دارم چون از بچگی بهتون گفتن تاثیر مخرب گذاشته روتون

الان که شما تجربشو داری مطمینا میتونی خیلی خوب این جریان رو مدیریت کنی واس دخترت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب عزیزم همینه میگم به حرف مردم اهمیت نده شما بهترین هم باشی بازم یچیزی پیدا میکنن بگن حسادت هاشون ...

بله درست میگید،دیگه اهمیت نمیدم مهم خانواده و شوهرم هستن که منو با این کک مکا دوست دارن و منم دخترمو با همه زیباییش در کنار این کک مکا دوست دارم واینو یادش میدم که بهترینه و بی خیالیه خودش هم میتونه کمک باشه خدایی .البته من از ماست و نشاسته هم خودم استفاده میکنم خیلی کک مکام کم رنگ میشه بنظرتون میشه برا دخترم استفاده کنم؟؟خیلی ریز هستن و دوتا پرنگ روی بینیش هست 

بله درست میگید،دیگه اهمیت نمیدم مهم خانواده و شوهرم هستن که منو با این کک مکا دوست دارن و منم دخترمو ...

توضیح میدی چقد ماست و‌چقد نشاسته

و‌چند دقیقه میزاری بمونه

هفته ای چندبار

توضیح میدی چقد ماست و‌چقد نشاسته و‌چند دقیقه میزاری بمونه هفته ای چندبار

هفته اول سه بار از هفته دوم دوبار در هفته.یه قاشق مربا خوری نشاسته و یک قاشق معمولی ماست بهتره کم چرب باشه باهم مخلوط میکنم صورتموقبل زدن این ماسک تمیز میکنم و بعد اروم میزنم به همه جای صورتم به جز دور چشم حداقل بیست دقیقه زمان میبره تا کاملا خشک بشه بعد با آب ولرم میشورم و در اخر آب سرد ب صورتم میزنم واقعا معجزه میکنه پوست کاملا روشن میشه و جوش رو هم از بین میبره کک مک کم رنگ میشه اگه صورتتون چربه همینجور که گفتم بزنی عالیه اما اگه خشکه بهتره همون هفته ای یکبار بزنی و زود بشوری،قبل از عروسی مهمونی هم میتونی چند دقیقه بزنی و بشوری کرم بزنی من همیشه همینکارو میکنم کرمم قسنگ میخابه رو پوستم 

اول یه جای کوچیک بزن بزار بمونه ببین حساسیت میده یانه بعد استفاده کن

راسی از نوره هم جواب گرفتم خیلی شلش میکنم و در حد چند دقیقه میزنم ب صورتم و زود میشورم خیلی پوستم روشن میشه و لک و کک مک کم رنگ.متأسفانه برا دخترم میترسم چیزی بزنم برا خودم با این روشا کم رنگشون میکنم

راسی از نوره هم جواب گرفتم خیلی شلش میکنم و در حد چند دقیقه میزنم ب صورتم و زود میشورم خیلی پوستم رو ...

چجالب مرسی عزیزم از راهنماییت

واس دخترت مواظب باش و دستکاری نکن

فقط زیر نظر پزشک متخصص 

اب سیب زمینی خام هم من شنیدم خیلی خوبه  و بی ضررم هس

هفته اول سه بار از هفته دوم دوبار در هفته.یه قاشق مربا خوری نشاسته و یک قاشق معمولی ماست بهتره کم چر ...

عزیزم‌نمیدونی در دوران بارداری میشه استفاده کرد یا نه؟