2821
2789
عنوان

دوسم نداره😭

238 بازدید | 56 پست

رلم گفت چون همش اسم کات اوردی حسم بت از بین رفته در حالی که قبلش بی دلیل بلاکم کرد رفت😭🖤

من ناراحت بودم بم گفت حسی بت ندارم تو کال خطامو عوض میکنم از دستت منم با گریه گفتم انقد مزاحمم گفت نه گریه نکن دوست دارم ببخشید و.... 

دیشب گفتم راستش بگو بخاطر ترحم موندی گفن اینو بگم میری؟ باز ناراحت میشی خلاصه موند قربون صدقه و...  میره همش ولی حس میکنم دوسم نداره میشه اونم خشش ازم بیاد😭🥺🖤چکارکنم یکی چیزی بگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره حس ترحمه منم به خاطر حس ترحم باهاش موندم 

رها کن بره 

غراموش میکنی فقط اولش سخته 

با احترام تموم کن رابطه رو که کار به حایی نرسه که پشیمون شی ازینکه زودتر تمومش نکردی

خودتو کوچیک نکن .....آدمی که بخاطر گریه ی من موندگار بشه به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره ،قدر خودتو بدون تا دیگرون قدرتو بدونن و برات ارزش قائل بشن 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز