2777
2789
عنوان

کیا بدون رزومه رفتن سرکار؟؟

212 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من خیلی دلم میخواد برم سرکار فوق لیسانس دارم ولی هیچ مقاله و مدرکی چیزی ندارم فقط و فقط مدرک فوق لیسانسم هست همین که دانشگاهمم دولتی نبوده. همش میترسم برم واسه کار بگن چرا هیچی نداری رزومه خاصی نداری و این چیزا ترس از این دارم که هیچی بلد نباشم رزومه قوی ندارم سوال بپرسن بلد نباشم خیلی خجالت میکشم. کسی از شما هست فقط با یه مدرک تحصیلی سرکار رفته باشه؟ لطفا اگه هست بگین شغلتون چیه و توی مصاحبه چه سوالایی میپرسن؟ کلا چی باید داشته باشیم واسه سرکار رفتن؟؟ممنونم

اشنا نداری؟ با اشنا راحت تر میشه  من یه خانومی دیدم از کاراموزی شروع کرد بعد توی بازاریابی جذب ...

راستش یه آشنا هم میخواست جایی منو معرفی کنه ترسیدم برم بلد نباشم اون بنده خدا هم ضایع بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه شغلم آزاده و مدرک و اینجیزا هم ندارم

ولی شما برای سابقه کاری یه مدت باشی بری جاهای مختلف کار کنی که هم کارو یاد بگیری هم برات سابقه کار بشه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
راستش یه آشنا هم میخواست جایی منو معرفی کنه ترسیدم برم بلد نباشم اون بنده خدا هم ضایع بشه

به رشته اتون مربوطه؟

خب ببین بهت اول چم خم کارو یاد میدن یکمم توی فضا باشی و تلاش کنی عادی میشه 

این فرصتا رو از دست نده بدون اشنا داشتن استخدامی سخته 

به رشته اتون مربوطه؟ خب ببین بهت اول چم خم کارو یاد میدن یکمم توی فضا باشی و تلاش کنی عادی میشه&nbs ...

ینی اصلا فقط با یه مدرک تحصیلی نمیشه جایی کار کرد؟ بدون آشنا

ینی اصلا فقط با یه مدرک تحصیلی نمیشه جایی کار کرد؟ بدون آشنا

میشه با ازمون استخدامی اینا چرا که نه اما وقتی قبول بشی ازت سابقه میخوان که نداشته باشی یکم امتیازت فقط میاد پایین شما برین شاید شد هیچ چیز بعید نیست