پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ببین به چی علاقه منده اگر سفر زیارتی دوست داره بفرستینش سفر
طلا دوست داره انگشتر بگیرین
یا وسیله خونه که ضروری باشه و نداشته باشه
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
ولی هر چند وقت یکبار اگه خیلی حساس نیست و می دونی که استفاده می کنه براش روسری یا شومیز یا کیف بگیر
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
هیچ . بش بگو نفرسته و نیاز ندارین ولی با لحن خوب که بش بر نخوره . خیلی بده این کارا
هر وقت فرستادن من زنگ زدم و تشکر کردم ..دیگه هروقت خرید کردن به یاد ما هم بودن فرستادن فک نکنم این چیز بدی باشه ..پدر منم یکبار فرستادن چند تا مرغ که دیدم همسرم ناراحت شدن بهشون گفتم دیگه نفرستن
هر وقت فرستادن من زنگ زدم و تشکر کردم ..دیگه هروقت خرید کردن به یاد ما هم بودن فرستادن فک نکنم این چ ...
اره ولی خواهرم من میدونم که میگم . نذار بفرستن چرا باید بینتون داد و ستد باشه ؟
تو بگو نفرستن یا اصلن ی مدت بیخیال بزن چیزی نفرست و تشکر نکن . بذار شوهرت بشون بگه که ممنون ما نیاز نداریم که دیگه نفرستن . اینکارا از خودمونی بودنه . خودمونی بودن هم بدترین کار بین عروس و خونواده شوهره .