2821
2789
عنوان

دعوا و نامزدی...

236 بازدید | 16 پست

شوهرم گفته بود زنه سفید دوس داره  دو سه ماه پیش برگشت گف تو سفید تری یا فاطمه ( فامیلمون)؟!

وایییی

من ریختممم ینییی

بعد سه ماه ب روش اوردم که خیلییی ناراحت شدم عذر خواهی کرد گف اشتباها گفته نباید میگفت و اینا 

ولی من تو حرفام گفتم حرفت  و رفتارت یه جوری بود ک من همش منتظر خیانتت با فاطمه بودم تا تهش رفتمو و وقتی میگی فاطمه حساس میشمو...

اونم دلش شکست گف ینی این همه عشقی که بهت نشون دادم کافی نبود؟ این همه تلاشی ک برات کردم ب چشمت نیمد ؟ 

ما عقدیم تازه چهار ماهه

خیلیییی زیاد دلش شکست سر این حرفا 

گف خیلی چیزا باید روش فکر بشه دوباره

منظورش ازدواج مون بوده ینی؟ 

بهم گف شکاکمو مغزم مسموم شده و اینکه چطور تونستم این حرفو بش بزنم

ممکنه سر همین ب هم بزنه نامزدیمونو؟

چیکار کنم رابطمون خوب شه؟

دیشب رفتیم بیرون گریه ام گرف پیشش 

بوسم کرد 

الان باز بش زنگ زدم مث این افسرده ها میگه هیچوقت یادم نمیره حرفاتو حالم بده از دست تو خراب کردی اون چیزی ک نباید شده

میگفتی نه عزیزم مشکلی نیست 

میگم مال تو بهتره یا مال دوستت ؟؟؟ 

بعد میکفتی عه ذهنت مسمونه

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
میگفتی نه عزیزم مشکلی نیست  میگم مال تو بهتره یا مال دوستت ؟؟؟  بعد میکفتی عه ذهنت مسمون ...

گفتم اگر منم مقایسه ات میکردم با رفیقات تو شک نمیکردی؟ گف نه ب خدا ک شک نمیکردم تو ذهنت مسموم شده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین حرفی زده تموم شده توام با این حرفها بهش گوشزد کردی مراقب حرف زدن حتی تصویر سازیش باشه 

دیگه به هیچ عنوان راجع به این موضوع مانور ندا نه سر حرف رو باز کن نه چیزی بگو بخند شاد باش ببر خرید در مورد جهیزیه سوال کن ببین چی دوست داره اگه آدم خوبیه ادامه بده ا اگه آدم بدیه و می بینی هرز میپره بجا اینکه تو بترسی اون باید بترسه که از دستت بده جاتون عوض شده

وااا طلبکارم شده😐😐اونی ک باید دلش شکسته باشه و حساس بشه تویی ن اون

همون دیگه موندم چیکار کنم

از طرفی میگم از دلش در بیارم

هی بیشتر خودشو لوس می‌کنه

من ناراحت شدم چرا باید ناز بکشم 

شوهرت عجب عوضیه دست پیش گرفته پس نیافته 

تو چه ساده ای که تازه منتظری اون بگه ادامه بدم یاندم 

ببین حرفش خیلی خیلی بد بوده 

تو همون موقع باید واکنش نشون میدادیهمین الانم اگه زنگت زد بهش بگو ببین مثلا قد تو بلندتر هست یا قد رفیقت خب خواستم فقط بدونم ناراحت شدی ؟! وای چرا 

بعدم بهش بگو همیشه بهترش هست ولی مهم اینکه آدم دلش گیر کنه بعدش باید چشمتو رو باقی ببیندی 

اگه نمیتونی همین الان بگو تکلفیمو بدونم 

شوهرت عجب عوضیه دست پیش گرفته پس نیافته  تو چه ساده ای که تازه منتظری اون بگه ادامه بدم یاندم& ...

بهش گفتم اگر من تو رو با رفیقت مقایسه کنم ناراحت نمیشی؟ گف نه ب خدا ک ناراحت نمیشم تو شکاکی ناراحت میشی

همون دیگه موندم چیکار کنم از طرفی میگم از دلش در بیارم هی بیشتر خودشو لوس می‌کنه من ناراحت شدم چر ...

بهش بگو

بگو دست پیش گرفتی پس نیوفتی اونی ک دلش شکسته منم ک با همجنسم مقایسه شدم اونی ک باید بیشتر فک کنه منم ن تو

الان با سفیدی مقایسه میکنی ازکجا معلوم بعد ازدواج نگی بون فلانی خوبه یا تو؟

نه من سفید ترم

اینش مهم نیس

بالاخره که یه دختر سفیدتر از شما جلوش سبز میشه! اونوثت باید همیشه نگران این موضوع باشی که یوقت همکار یا آدمای دوروبرش سفید نباشن؟

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!