دیدی گوش نمیکنی متأسفانه...گوشت بدهکار نیست هرچی هم بهت میگم بازم حرف وکار خودتو میکنی بجان امام حسین که میخوام سربه تن خودم نباشه اگر تو همه چی رو بااین کارا وحرفات خراب نکردی من ادم نیستم من دیگه اعصابم از کارا و حرفای شما نمیکشه برو بسلامت...
دیدی گوش نمیکنی متأسفانه...گوشت بدهکار نیست هرچی هم بهت میگم بازم حرف وکار خودتو میکنی بجان امام حسی ...
واسه چی ناراحتین ؟؟ عزیزم
فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین
متأسفانه یا نمیخوام ناشکری کنم از خیلی چیزا خبردار میشم یعنی شما اگه بخوای مثلا یه کاری راه بندازی من متوجه میشم کارشما میگیره یا خدایی نکرده به بن بست میخوری برا ازدواجم همینطور میفهمم این خواستگار قسمت شماهست یا نه اصلا این ازدواج به طلاق منجر میشه یا دوام داره...بقران گریه ام دراومده ...متأسفانه ازادم میپرسن که چحوری میشه ولی گوش نمیکنن منم واقعا دیگه کاری به هیچی ندارم...خداروشکر دوسه نفر گوش نکردن ضربه اش هم خوردن اونوقت دوباره میگن حالا چیکار کنیم...منم دیگه کاری ندارم
دیدی گوش نمیکنی متأسفانه...گوشت بدهکار نیست هرچی هم بهت میگم بازم حرف وکار خودتو میکنی بجان امام حسی ...
عزیزم به خدا باور کن دعوا نکردم و هیچکاری نکردم حتی با اینکه بهم بدی کردن ولی بدشون رو نخواستم فقط ناراحتم باور کن تلافی نکردم حتی قبل از اینکه بهم بگی حتی با این که ناراحت بودم از یکیشون یکاری میخواست انجام دادم با اینکه خودم کار داشتم گفتم قربه الی الله ناراحت نباش لطفااا من کاری نکردم این چیزایی که میگم غم دلم هست . لطفااا ازم دل گیر نباااش . خب تو بگه من چجور رفتار کنم باهاشون من ناراحت میشم دیگه دعوا نمیکنم .
فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین
متأسفانه یا نمیخوام ناشکری کنم از خیلی چیزا خبردار میشم یعنی شما اگه بخوای مثلا یه کاری راه بندازی م ...
عزیزم نگفتی؟