2777
2789
عنوان

تو زندگی با شوهرتون مشکلی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 62 پست
مردی که اقتدار ببینه خیانت نمیکنه، مردی که خیانت کنه اقتدار ببینه ترک میکنه و به زندگیش برمیگرده&nbs ...

مردی که به خاطر تنوع طلبی خیانت کنه صد سال با اقتدار دهی بر نمیگرده 

اینطور بود که این همه زن دهه پنجاه جلوی شوهر شون بدون اجازه آب نمیخوردن اما چرا خیانت دیدن ؟ 

چون خیانت یک بعدی نیست که تنها با اقتدار دهی به مرد و محبت دهی به زن از ذهن زن ها و مرد های خیانتکار حذف بشه 

خیانت چند بعدی هست مثلا تنوع طلبی

پس هیچ زنی  با اقتدار دهی به مرد تا حد گذشتن از حقوق خودش  هیچ وقت به آرامش اصولی در زندگی نمی‌رسه

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
مردی که به خاطر تنوع طلبی خیانت کنه صد سال با اقتدار دهی بر نمیگرده  اینطور بود که این همه زن ...

یا مفهوم اقتداردهی رو خوب متوجه نشدید یا ذهنیت مردستیزی دارید، خیانت با اصل مردانگی در تضاده، مردی که بهش مردانگیش یادآوری بشه دنبال خیانت نمیره، تنوع طلبی عامل قطعی خیانت نیست در برخی موارد برای برخی افراد دارای مشکل شخصیتی صدق میکنه، غالب مردای خیانتکار تنوع طلبی ندارن

انلاین شاپ زنونه دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا مفهوم اقتداردهی رو خوب متوجه نشدید یا ذهنیت مردستیزی دارید، خیانت با اصل مردانگی در تضاده، مردی ک ...

من با مفهموم اقتدار دهی آشنا هستم 

ظاهراً شما با مفهموم اون آشنا نیستید اگر نه اقتدار دهی رو

با خیانت در یک تراز نمیگزاشتبد 

در ضمن شما گفتید اقتدار دهی  و اقتدار دهی با یاد آوری مردانگی فرق داره 

من با متن شما مشکلی نداشتم اگر خیانت رو با اقتدار دهی قابل رفع و بخشش و عفو نمیدونستید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
نه این حرفو نزن، مرد بد به خاطر رفتار بد زنش بد شده

صحیح🤔🤔🤔

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

استاتراقتدارمعنی کنید وباذکرمثال 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

با خودش که مشکلی ندارم خیلی هم برام عزیزه .از لحاظ مالی قبلا مشکلی نداشتیم و زندگی راحتی داشتیم الان یه مدته بدبیاری آوردیم.البته همسرم نمیذاره من درگیر شم و زندگیمون در ظاهر رو رواله ولی حس میکنم خودش تحت فشارهای و این اذیتم میکنه.به نظرم چشم خورده ولی نمیدونم براش چه کاری کنم

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

من با مفهموم اقتدار دهی آشنا هستم  ظاهراً شما با مفهموم اون آشنا نیستید اگر نه اقتدار دهی رو ...

اشتباه میکنید من میتونم کامالی رو بهتون معرفی کنم که تجربه چندین زن خیانت دیده رو گذاشته که همشون تو کلاسی که من شرکت میکنن اقتداردهی رو یاد گرفتن و همسرشون برگشته، حتی اعتیاد و شرب خمر هم کنار گذاشتن

انلاین شاپ زنونه دارم
استاتراقتدارمعنی کنید وباذکرمثال 

شوهر باید بدونه وجودش برای زن مهمه، احترامش نگه داشته بشه، باهاش مثل یک فرد مهم و با ابهت رفتار بشه تا با زنش خیلی مهربون باشه و تمام خواسته‌هاشو براورده کنه، مردها موجودات احساساتی هستند که فقط با چند تا رفتار ساده حاضرن همه چیشون رو زیر پای همسرشون بریزن، مثال: مردها رو با الفاظ آقا، مرد من، سرورم خطاب کنید ببینید چه معجزه‌ای میکنه، برعکس عزیزم و قربونت برم و فدات شم اصلا دلچسب مرد نیست 

انلاین شاپ زنونه دارم
با خودش که مشکلی ندارم خیلی هم برام عزیزه .از لحاظ مالی قبلا مشکلی نداشتیم و زندگی راحتی داشتیم الان ...

میخوای من یه کانال معرفی کنم ببینی باید چه کار کنی؟

انلاین شاپ زنونه دارم
واااااااااا  یعنی چی  چه طرز فکر عجیبی

نمونه‌های زیادی رو دیدم و تو ذهنم دارم، تا حالا نشده تو یه فامیل ببینی دو تا برادر چقدر رفتارشون با همسراشون متفاوته؟ تربیتشون تو یه خونواده بوده، شرایطشون یکسان بوده پس چطور بعد از ازدواج عوض میشن؟!

انلاین شاپ زنونه دارم

تمام مردان تشنه اقتدار وتامین وشکوهن

منتهااااا یه زن باااید برحسب شناختی که ازمرد داره به همسرش اقتدار بده

نمیشه یه نخسه رو بر ای همه پیچید

مردی که خودخواهه،مردی که اعتماد بنفس کاذب داره،مردی که خودشیفته ومغرور وخودبینه ،مردی که فقط به خودش توجه داره وهیچ بهایی به زنش نمیده ،اقتدار دادن بهش خیلی اشتباهه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم