2777
2789
عنوان

🤷🏻‍♀️به طلاق نکشه؟

254 بازدید | 21 پست

بچه ها من مادر شوهر ندارم فوت شده بعد ماه بعد عروسیه شوهرمم پاشو کرده تو ی کفش که الا و بلا باید جهیزیه رو ببریم خونه مامانم چون بابام و خواهرم تنهان چجوری متقاعدش کنم خونه بگیره بیرون

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

وا یعنی چه اونا هم‌باید بلد باشن زندگی مستقل خودشون رو داشته باشن  خواهرش چندسالشه ؟ پخت و مز کنه برای خودشو باباش 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه دیره برای این اقدام

یعنی الان فهمیدی نظرشو

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

بگو بهم میزنم خونه جدا نگیری 

اصلا مادرشم هم فوت کرده باشه خدا رحمت کنه 

نمیشه که با خانواده اش زندگی کرد حتی اگ بری همسایه شون شی واقعن اعذابه

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
وا یعنی چه اونا هم‌باید بلد باشن زندگی مستقل خودشون رو داشته باشن  خواهرش چندسالشه ؟ پخت و مز ک ...

بیست سالشه هی آخه شوهر مغز خراب من نمیگه زن من نمیتونم راحت باشه

متقاعد نمیخواد. تو حرفتو بزن و بگو صد در صد خونه بگیر وگرنه نمیام.دیگه بقیش با خودش. تو رو بخواد خونه میگیره. نمیشه ک تازه عروس ببزه اونجا با خواهراش و باباش. قبل ازدواج ک شرط نذاشته بود بری اونجا زندگی کنی؟ 

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

بگو من با یک نفر ازدواج کردم ، شده خونه تو کوچه اونها بگیر که نزدیک باشه ولی به هیچ عنوان خونه یکی نشو چون با رفتنت هم امکان بحث و به طلاق کشیدن هست ( قسمت آخر حرفم چون دیدم از طلاق می‌ترسی اینطوری گفتم وگرنه خدا نکنه ) 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خوب بگو وظیفته خونه مستقل بگیری.اونا هم زندگی خودشونو دارن.ولی تو خواستگاری اصلا حدس نزدی که همچین چیزی بخواد یا در مورد خونه صحبت نکردین.حتی پدر مادرت نپرسیدن برا خونه جیکار میکنه

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

خوب بگو وظیفته خونه مستقل بگیری.اونا هم زندگی خودشونو دارن.ولی تو خواستگاری اصلا حدس نزدی که همچین چ ...

نه ما گفتیم جدا میگیره دیگه