delara_tamanna مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2258 عنوان نهمیا 131 بازدید | 7 پست کسی هست که برای امتحانای نهایی یه جور رقابت درسی بذاریم؟ [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :) 1403/02/25 | 11:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 22564 امتحان نهایی نهم هیچییییی نیست سطح سوالا شدید پایینه اصلا نگران نباش وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5808 نهم نهاییاش یه چیز فراتر از آسونه چن ساعت برا هر امتحان بخونی حل شده رفته درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
delara_tamanna مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2258 امتحان نهایی نهم هیچییییی نیست سطح سوالا شدید پایینه اصلا نگران نباش نگران نیستم حوصلم سر میره از درس خوندن [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)
delara_tamanna مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2258 نهم نهاییاش یه چیز فراتر از آسونه چن ساعت برا هر امتحان بخونی حل شده رفته میدونم ولی حوصله خوندن ندارم [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)
fatimaa_ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 10107 نهمی اونوقت دوس پسر داری تاپیکات چ دوره زمونه ای شده پناه برخدا .متاسفم واسه اون مادری که غافل شده ازفرزندش
delara_tamanna مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 2258 نهمی اونوقت دوس پسر داری تاپیکات چ دوره زمونه ای شده پناه برخدا .متاسفم واسه اون مادر ... این دو مورد با هم تداخلی ندارن [کاربری دست دو نفر می باشد.] شاید در آینده ای ک انقد نگرانشم ،من اصلا نباشمولی میخوام حداقل یه نفر به جای من یه زندگی خوب داشته باشه :)