2777
2789
عنوان

دختره ی عوضی 🔞

673 بازدید | 16 پست

یه دختره رفته با یه پسره ک زن و بچه داشته و حالا الان هر روز خونه پسرس  با تفاوت سنی بالا و اینکه این دختره اصن گذشته خوبی نداشته  و پسره کلا از خانواده افتاد...... و من چنان از این یارو تنفر دارم ک حاضر نیستم لحظه ای کنارش باشم 

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب دیگه دو تا هرزه افتادن کل هم به هم میان خدا روشکر 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اگه هنوز مرده متاهل هست و زن و بچه ش باهاشه خدا لعنت کنه اون زن هرز که به همجنس خودش رحم نکرد و اون مرد لجن که به بچه ها و زنش نگاه نکرد

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

منم از این آدما متنفرم اما لطفا حرفشو اینور اونور نزنی و قضاوت نکن تو شرایطی که اصلا فکرشو نمیکنی کارما زندگیرو میچرخونه خود آدم یا یکی از نزدیکان خواهر یا برادر خود آدم رو میزاره تو همون شرایط 

هر جا حرفش شد بگو بدم میاد دربارش صحبت کنم و سکوت کن ...

من دیدم که میگم ...

چیه امروز همه میخوان‌تاپیک دستشویی رفتنشون روبزارن یک ۱۸+تنگش میزنن🤔

برا حساسیت هم همینطور😂🤦🏻‍♀️

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

خدا انشاالله به راه راست هدایتشون کنه

عزیزم گزارش بزن 

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

به نظرم توهمه چی خودتو دخالت نده برو درستو بخون

این تاپیک را نمیخاستم بزنم اومدم دیدم اومده اگ میشه گزارش بزن

@niniyar_5