سلام خوب شده؟ منم رو صورتم دارم پماد تاکریل دکتر داده خوب نشدم نمیدونم باید چکار کنم خیلی سرگردونم خارش دارم پوسته ریزی دارم
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
از داروخونه کلوتریمازول داده زدم دونه هش کم شدت ولی سفیدی نه هنوز گفته اگه نرفت دوهفته بعد تاکریل بز ...
ان شاالله کامل خوب میشه عزیزم
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
دکترم خودش نمیدونم نفهمید اسمی نیورد من خودم از مقاسه در نت و صورتم میگم حتما اگزماست بشما پرهیز غذایی داد؟