2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معمولا میگن از اب زیاد زرد میشه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

اگه زیاد آب ندادی که پوسیده باشه پس حتما خاکش غنی نیست 

یه بسته کوکوپیت و پرلیت بخر خاکشو عوض کن بهشم کود تقویتی بده 

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

زرد شدن هم ربط به  کم آب دادن داره هم زیاد وقتی به گل آب میدی اونقدی بده کاملا سیراب بشه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اگه زیاد آب ندادی که پوسیده باشه پس حتما خاکش غنی نیست  یه بسته کوکوپیت و پرلیت بخر خاکشو عوض ...

کوکوپیت و پرلیت ک چیزی ندارن

باید حتما ورمی کمپوست باشه تو ترکیب خاک

پاینده ایران🩵

کوکوپیت و پرلیت ک چیزی ندارن باید حتما ورمی کمپوست باشه تو ترکیب خاک

کلا خاک مناسب زاموفیلیا این دوتاست و من چند ساله که زامو رو توی همین دوتا گذاشتم خیلی حالش خوبه خدا رو شکر 

حتی از برگش هم تکثیر کردم بهم جوانه داد🥰

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
چنده؟؟

من خریدم ۳۰ تومن یه بسته رو 

ع خو خوبه ارزونه مرسی .امتحان میکنم اینم

اره گرون نیستن

زامو گلی هست که هر ۶ ماه باید خاکش نو بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز