2777
2789
عنوان

میخام جدا شم

305 بازدید | 16 پست

من نامزدم و کلی بلا سرم اومده آقا این مرد گنده  پدر منو در آورده حالا کار های دیگرش به کنار به من میگه بیا با مامانم اینا بمونیم هرچی میگم نه فایده نداره چیکارش کنم حالا اینم به کنار دیشب اومدم ی لباس 🔞 پوشیدم اومدم جلوش نه نگاه نه چیزی روشو برگردوند خوابید 😶😶

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه زندگی الکیه!

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

میشه تاپیک مادرم میگه طلاق بگیر رو برام گزارش بزنید ممکنه شناسایی بشم ممنون

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

والا آدم میاد یه چرخی تو سایت بزنه پشم واسش نمیمونه

چقد آدما متفاوت،زندگیا متفاوت،خواسته و ارزشا متفاوت

طرف شوهرش تفریحی بهش خیانت میکنه،عادت شده واسش،بعد افتخار میکنه که شوهرش کادر پزشکیه و هرکی بهش میگه طلاق بگیر میبندش به فحش،طرف دیگه شوهرش تو نامزدی زده سیاهو کبودش کرده وباهاش مث سگ رفتار میکنه میگه برم منت شوهرمو بکشم حتما تقصیر خودم بوده که کتک خوردم،حالا توهم چون لباس مثبت هیجده پوشیدی و شوهرت گرفته خوابیده میخوای طلاق بگیری🫤

ما هیچ...مانگاه...

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

والا آدم میاد یه چرخی تو سایت بزنه پشم واسش نمیمونه چقد آدما متفاوت،زندگیا متفاوت،خواسته و ارزشا مت ...

آقااااا تاپیکت واقعا منو تحت تاثیر قرار داد جدی ها راست میگی عزیزم 💓 

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛