2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ان شاءالله که رحمت خدا شامل حال من و همه گناه کارها بشه... حتما بخونید👇👇👇

نحوه خواندن نماز توبه

ابتدا غسل و وضو بگیرید. سپس دو نماز دو رکعتی بخوانید. در هر رکعت از نماز بعد از سوره حمد، ۳ بار سوره توحید، ۱ بار سوره فلق و ۱ بار سوره ناس را بخوانید. سپس بعد از تمام کردن نماز ، ۷۰ مرتبه ذکر« استغفرالله ربی و اتوب الیه» بگویید و بگویید: «لا حَولَ وَ لا قُوَّهَ إلّا بِالله العَلِیِّ العَظیمِ»

سپس بگویید : « یا عَزیزُ یا غَفّارُ إغفِر لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمیعِ المؤمِنینَ وَ المُؤمِناتِ فَإنَّهُ لا یَغفِرُ الذُّنوبَ إلّا أنتَ» ترجمه: « ای خدای عزیز و ای خدایی که بسیار آمرزنده ای! گناهان من و گناهان همه ی مردان و زنان مؤمن را بیامرز، چرا که کسی جز تو آمرزنده ی گناهان نیست»

توبه» پشیمانی و ندامت از گناه است. فرد توبه کننده باید گناه را در آینده ترک کند و قصد به تلافی کردن اشتباه بگیرد و از اعماق قلب از گناه پشیمان باشد. توبه انجام واجبات و تدارک و قضای آنچه عمل نشده و ترک محرّمات است. ارکان توبه پنج چیز است:

- ترک گناه

- ندامت و افسوس

- تصمیم بر ترک در آینده

- جبران گذشته

- استغفار

نماز توبه پیامبر اکرم (ص)

جالب است بدانید نمازی که در بند قبل به آن پرداختیم از پیامبر اکرم ( صلی الله علیه و آله) نقل شده است. ایشان این نماز را در ماه ذی القعده و اصحاب و یاران خود آموزش داده و فرموده اند: «هیچ مسلمانی نیست که این نماز را بگذارد جز اینکه از آسمان به وی ندا آید: ‌ای بنده خدا! توبه تو پذیرفته شد و گناهانت بخشوده. اکنون کار خود را از نو شروع کن. فرشته ‌ای هم از عرش به زمین فرود می آید و به وی میگوید: ای بنده خدا! خوشا به حالت، مبارک باد بر تو و بر خاندان و خانواده تو.

فرشته دیگری نیز به او ندا می دهد:ای بنده خداوند! باک مدار که خصمان و مدعیان خود در قیامت را، راضی ساختی. دیگری ندا میدهد:ای بنده خدا! با ایمان بمیری، دین از تو دور مباد و قبرت گسترده و نورانی باد. فرشته دیگری دیگری میگوید:‌ای بنده خدا! پدر و مادرت از تو خرسندند، گناهان آن‌ها و گناهان تو و گناهان خاندان تو آمرزیده است و روزی تو در جهان و آخرت گسترده است و جبرئیل به وی ندا میدهد: دل خوش دار، من همراه با فرشته مرگ (ملک الموت) پیش تو خواهم آمد و به وی دستور خواهم داد که با تو مهربان باشد؛ تا مرگ، تو را اصلاً آزرده نسازد و روح از جسمت به آرامی و خوشی بیرون رود.

هر گناهی داشته باشی هر گناهی که فکرشو کنی حتی سر هزار کودک سید هم بریده باشی با توبه از طرف خدا بخشیده میشی

این حق الناس که ما رو به خواری میرسونه 😮‍💨

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

كارايي كه كردي بين خودتو خداي خودت باشه وهيچ وقت اين موضوع جايي مطرح نكن اگه حق الناس باشه حقو برگردونيد 

شروط توبه (پشيموني، دست كشيدن از كاري كه كرديد، بازگو نكردن آن)

توبه بهتره در سر وخفا بين خودت وخدات باشه 

«أسأل الله العظيم أن يتقبل توبتك ويغفرلك»

اینو تو گوگل دیدم و کپی کردم خودمم تاپیک توبه زدم حدود یک ماه پیش این نماز خوندم خیلی حالم بد بود چون گناه کرده بودم اما وقتی این نماز خوندم حالم خوب سد خدا رو شکر ان شاءالله خدا توبه همه مون بپذیره

راستی از خود خدا بخاه که کمکت کنه تا دیگه به اون گناه برنگردی و بتونی پای توبه و عهدت بمونی 

این نماز رو  واسه همیشه میشه حوند ولی تو این ماه خیلی سفارش شده بهش ماه ذی القعده

التماس دعا 

هر گناهی داری خدا می بخشه حق الناس  حق الله و حق النفس  هر کدوم باید جبران بشه

باید در حد توان جبران بشه اما خدا مهربانتر از این حرفهاست. بالاخره مارو نجات میده

بودن من در اینجا غیر قانونی نیست،.پس لطفا احترام همو داشته باشیم🙏