بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگران نباش عزیزم نوه خاله منم یه مدت همینجوری بود فقط یه مدل غذا میخورد ب جز اون غذا هرچی میخورد بال ...
یه غلطی کردم امروز هوا گرم بود بردمش پارک اونجا هم درخت توت بود گریه کرد میخاست براش چیدم شستم دادم خورد بچم مسموم شده نمیدونم یا گرمازده از عذاب وجدان خوابم نمیبره هی نگاش میکنمو گریه
جلو موهام انگار که سخته همش شکسته و ریخته🥺🥺تاحالا رنگم نکردم
چرا اینجور شدم؟
تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی . این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری . مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
قشنگ جلو سرم از دو طرف موهام نصف شده یکم مونده ازش
یمدتم بشدت ریزش دارم همه میگن بخاطر شیردهیه
ولی الان دیگه دارم میترسم😭موهای رو شقیقه ام از دو طرف نصف شده اندازه یه بند انگشت مونده
تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی . این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری . مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
من پسرم بیمارستان بستری بود بخاطر حالت تهوع و اسهال که کم بود یدفع زیاد شده بود بعد سینشم عفونت کرد
ازش تست کرونا گرفتن مثبت شد میگفتن کرونا جدیدع دل روده بچه ها رو درگیر میکنه ولی با بچه ها دوسته زود خوب میشن
تروخدا مواظبت کن
هیی خیلی سخته من مردم و زنده شدم پسرم تپلیه رگشو نمیتونستن پیدا کنن زجرکش شد بخدا
اون چند روز نصف شد
میگفتن میبرمیش اتاق عمل از گردن یا سرش سرم وصل کنن🥺🥺من دیونه شده بودم دیگه انقدر گریه کردم جونم در اومد
ولی الان دیگه رعایت میکنم نمیزارمم کسی بوسش کنه