2777
2789
همش بدبیاری میارم.تلقین نمیکنم.حتی بقیه هم متوجه میشن میگن چقد بدشانسی.مامانم میگه از بچگی نحس بودی ...

ببینید شانس و نحسی واینا وجود نداره اما انرژی وجود داره هم منفی وهم مثبت اگه همیشه به خودمون انرژی مثبت بدیم مثلا صبح زود از خواب بیدار بشیم بگیم به‌به امروز چه روز خوب  ودلچسبیه پس اون روز وساختیمش که خوب باشه اما اگه بگیم اینم  یه روز مزخرف دیگه  تا شب همه چی واسمون مزخرف میشه حالا درس خوندن کار کردن تفریح کردن همه اینا نیاز دارن که اول بخوبی بسازیمشون بعد انجامشون بدیم 

ببینید شانس و نحسی واینا وجود نداره اما انرژی وجود داره هم منفی وهم مثبت اگه همیشه به خودمون انرژی م ...

قبول دارم که الان پر از انرژی منفی ام.

حرفام ناامید کنندس و خواهر برادرامم افسرده کردم.هر روز به مادرم میگم چرا منو به دنیا اوردی

یجورایی انگار اون دختر قبلی نیستم که قوی بود.با هر مشکلی چه کوچیک چه بزرگ فکر خودکشی به سرم میزنه

بخوام مثبت فکر کنمم مشکلات نمیزارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول دارم که الان پر از انرژی منفی ام. حرفام ناامید کنندس و خواهر برادرامم افسرده کردم.هر روز ...

ببینید همه مشکلات دارن منم با این طرز نگاهم به زندگی اینروزا خود به خود عصبانیم شبا نمیتونم راحت بخوابم  البته مدتیه شما که هنوز سنی ندارید اول راه هستین فرصت برا پیشرفت زیاد دارین خود کشی یعنی چی همین که سلامت باشی یعنی اینکه یه آدم خوشبختی اگه تو این موقع از زندگیتون تصمیم درست وخوبی بگیرین آیندتونم درست میشه تو این سن اکثرا همه همینطورن یه جورایی سرگردونن باید راهتو پیدا کنی توی پیچ وخم زندگی 

درسته.ممنونم 🌹🌻

انشاالله که یه روز بیای تو سایت تاپیک بزنی خوشحال ترین وموفق ترین آدم روی زمینی به امید اون روز 

هرروز به خودت بگواینم یه روز خوب دیگه بعد از چند وقت معجزشو میبینی  شاد باش واز این روزات نهایت استفاده رو ببر چون اینروزا دیگه بر نمیگردن