2777
2789
عنوان

دادگاه

370 بازدید | 12 پست

شوهرم دادخواست طلاق داده ابلاغيه اول و دوم اومد نرفتم يعني براي جلسه ي دوم ميخواستم برم اما حالم اصلا خوب نبود

تصميم گرفته بودم امروز برم تا همين الان خوابم نبرده و الانم پشيمون شدم 

حالا صبر كنم حكم بياد برم اعتراض بزنم يا امروز برم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ميگم كه شوهرم دادخواست داده 

من نميخوام جدا شم 

اما خوب در هر صورت اگه نرم هم غيابي ميتونه طلاق بده

حالا نميدونم صبر كنم حكم بياد بعد از اون ٢٠ روز حق اعتراض دارم 

ماهرو عزیزم با تعریف های که از همسرت میکردی به نظرم منطقی فکر کن الان جدا بشی خیلی بهتره که خدای نکرده بخواهی با یه بچه جدا بشی کسی که اخلاقش بده ، سرده و خودخواه درست بشو نیست فقط عمرت رو تلف میکنی...

دوستان ببخشید میون کلامتون...امروز پنج شنبه دادسرا بازه یا تعطیله؟ کسی میدونه؟

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

اگه جدایی به نفع هر دوتونه خب برو حالا که درخواست داده لااقل حق و حقوقتو میده

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.

ببین عزیزم شما که طلاق نمیخوای باید جلسات دادگاه رو می رفتی و برات بهتر بود چون 

1- با حضور خودت که اعلام کنی طلاق نمیخوای قاضی طرفین رو به مشاور خانواده اجباری میفرسته و احتمالش زیاد هست که مشکلات حل بشه و شوهرت از طلاق منصرف بشه 

2- با حضور شما برای طلاق باید طرفین داور انتخاب کنن که وقتی شما نمیری شوهرت هزینه داور رو پرداخت  میکنه و کارش انجام میشه اما اگه خودت بری داور از اطرافیان انتخاب می کنی که خیلی احتمالش هست با صحبت کردن با شوهرت از طلاق منصرف بشه 

3- وقتی بری میتونی اونجا درخواست اجرت المثل و نفقه و اجرای شرط نصف کردن اموال و ... بدی .

اما حالا که نرفتی بذار حکم بدن و شما واخواهی کن و دادگاه دوباره تشکیل میشه .