2821
2789
آره دوش آب گرمو حمام بخار خوبه من چند بار گرما درمانی هم رفتم اونم خوب بود 

نمی دونم چرا جدیدا میرم زیر دوش آب گرم بیشتر خشک میشه . قبلا اینجوری نبود .

گرما درمانی چیه عزیزم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمی دونم چرا جدیدا میرم زیر دوش آب گرم بیشتر خشک میشه . قبلا اینجوری نبود . گرما درمانی چیه عزیزم

یک جلساتی مثل ماساژ تو بخار و هوای گرم که یک دکتر مخصوص انجام میده من دکتر چشمم ۶ جلسه برام نوشته بود

یک جلساتی مثل ماساژ تو بخار و هوای گرم که یک دکتر مخصوص انجام میده من دکتر چشمم ۶ جلسه برام نوشته بو ...

نمیدونم شهرمون داره یا نه . باید کجا برم کلینیک خاصیه ؟ 

نمیدونم شهرمون داره یا نه . باید کجا برم کلینیک خاصیه ؟

نمیدونم کجاها داره اونجایی که من رفتم یک مرکز بزرگ بیماری های چشمی بود 

بپرس کجا گرما درمانی برای چشم انجام میدن یا برو چشم پزشک تا برات بنویسه

فشار نده زیاد بزار روش باشه فقط من اکثرا تخم مرغ اپز رو لای پارچه  تمیز میپیچم میزارم یا فقط دس ...

عزمزم توروخدا به دادم برس چیکار کنم با این بلفاریت دکترم رفتم میگه کمپرس بزار کمپرسم میزارم سفیدی چشمام قرمز میشه تازه بی تاثیرم هس

عزمزم توروخدا به دادم برس چیکار کنم با این بلفاریت دکترم رفتم میگه کمپرس بزار کمپرسم میزارم سفیدی چش ...

من تمام چیز هایی رو که میدونستم بهت گفتم گلم اگر راهکار دیگه ای داشت مطمئنا الان خودم خوب شده بودم و بهت میگفتم فقط اگر مرکز تخصصی چشم دارین برو تا برات چند جلسه گرما درمانی انجام بدن یا به دکترت بگو برات بنویسه اگر مرکزی تو شهرتون هست ،چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه که نگفته باشم امیدوارم بهتر بشی

من تمام چیز هایی رو که میدونستم بهت گفتم گلم اگر راهکار دیگه ای داشت مطمئنا الان خودم خوب شده بودم و ...

مرسی عزیزم . توم خشکی چشم داشتی ؟ گرما درمانی چطور ماساژ میدن چشمتو دستگاه خاصی داره؟ 

مرسی عزیزم . توم خشکی چشم داشتی ؟ گرما درمانی چطور ماساژ میدن چشمتو دستگاه خاصی داره؟ 

هنوز هم دارم گفتم که بالاتر تو پیام های قبلی بعضی وقتا قطره میزنم و قرص ویتامین ای و امگا سه مصرف میکنم که خیلی خوبه برای خشکی چشم

نه دستگاه خاصی نداره

خواهش میکنم