2777
2789
عنوان

خاب ❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧❧

112 بازدید | 14 پست

من تا پارسال خیلی خابم کم بود جوری که ۵ صب میخابیدم ۷ بلند میشدم  و دوباره تا ۵ اصن خابم نمیومد، بعدازظهرام اصن نمی خابیدم 

مامان بزرگم  به قرصی بم داد گفت اینو بخور خابت درست میشه 

۲ تا بستشو خوردم 

الان صبح خابم میاد شب خابم میاد بعدازظهر خابم میاد

واقن دیگه هیچ انرژی ندارم همش خستم 

چندروز دیگه امتحانات ترمم شروع میشه‍ و خب رو کنکورم اثر داره نمراتم 

اینجوری که پیش میره اصن نمیتونم درس بخونم 

صورتمو میشورم.. قهوه با شکلات تلخ میخورم... تو جای پر نپر درس میخونم 

ولی بازم یهو یدید رو کتاب خابم برده 

هیچ راهی نیست خابم کم بشه؟ 

خاهش میکنم اگه راهی دارید بگید 

خواهر خواب نه خواب

نکنه اسم قرص الپرازولام بود؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدل نوشتنم اینجوریه  خاهر خاست خاب و... اینجوری مینویسم  نه اسمش  ملا ...

اهان😂🧡

اها نه اینم قرص دوزش کمتر از اونه که گفتم ولی دو بسته خیلی بود😂💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

ملاتونین که ریتم شبانه روزی رو کلا میترکونه

این چه کاری بود که بدون مشورت مصرف کردی

پاشو دکتر برو 

قرص هورمونی هم نخور

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
والا چمیدونم هرچی من گفتم نمیخورم بزرو ریختن حلقم 😂💔

😂😂🤦🏻‍♀️

چندسالته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ملاتونین که ریتم شبانه روزی رو کلا میترکونه این چه کاری بود که بدون مشورت مصرف کردی پاشو دکتر برو& ...

من هرچی بشون گفتم نمیخورم ملوم نیس اصن این چیه 

زیر بار نرفتن 

برم دکتر ینی راهی میده که دوباره مث قبل شم؟ 

من هرچی بشون گفتم نمیخورم ملوم نیس اصن این چیه  زیر بار نرفتن  برم دکتر ینی ر ...

آره حتما درست میشی

نگران نباش

سن ت کمه سلولهای مغز جوون و پرانرژی هستند

اوکیه😉

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
۱۷-۱۸

عه یه سال از من بزرگ تری اگه17باشی😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40