2777
2789
عنوان

کات کردیم

111 بازدید | 9 پست

سلام دوستان رلم گف تا کارامو اوکی کنم شرایطو جور کنم یکسال اینا طول میکشه بهم قول بده ک ب پام میمونی و فلان یکسال هس ک باهمیم من گفتم کنارتم ازدواج نمیکنم ولی قبول نکرد گف حتما بایدقول بدی ک قول ندادم کات کرد 

حالم خیلیییی بده 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

گف بهم قول بده ک فردا من اذیت نشم پاشی بایکی دیگ. ازدواج کنی

هیچوقت قول موندن ب پای کسی نده مگر شوهرت

اون اگ قصدش خیلی جدی باشه میاد نشانت میکنه خوشگلم بهش بگو بهت چندماه فرصت میدم ک بتونی شرایط فراهم کنی ک نشانت بشم در غیر این صورت هرچی میگه چرت میگه

هیچوقت قول موندن ب پای کسی نده مگر شوهرت اون اگ قصدش خیلی جدی باشه میاد نشانت میکنه خوشگلم بهش بگو ...

خب الان کار نداره پول نداره ولی درفکرشه ک همه چیو درست کنه گفتم کنارتمو اینا ولی قول نمیدم 

خیلی تاکید داشت رو قول دادن براهمین قبول نکرد😔

خب الان کار نداره پول نداره ولی درفکرشه ک همه چیو درست کنه گفتم کنارتمو اینا ولی قول نمیدم  خی ...

چند سالشه؟

حس میکنم سنش کمه

دل ب ادم اشتباه نبند و وسط راه خودت پشیمون میشی از انتخابت