2777
2789
عنوان

دلم به همین تکون خوردناش خوش بود

74 بازدید | 40 پست

بچه ها نی نیم سه روزه تکوناش ضعیف شده کمه کم شده.فردا نوبت سونو بیوفیزیکال دارم.اونم اورژانسی.ای خدا این دفه طاقت ندارم دیگه.نی نیمو نگیر  

عزيزم تلقين نكن به خودت 

ايشالا كه ني نيت سالم سالمه

یــــِــــکاری کـــــُــــن کـــــِــه اشکـــــــــات خـــــَــــنده بـــــِـشَـــن بـــــِـــگو بـــِ دَرَکــــــ کــــِ مُشــــــکلاتـ حَـــــل نمیـــــــشــَن … ツ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکرای بد نکن عزیزم. نی نیت حالش خوبه. شاید پوزیشنش عوض شده و بخاطر تغییر جای دست و پاها حرکات نامحسوس تر شده. علاوه بر این وقتی نی نی بزرگتر میشه جاش کم میشه و بالطبع حرکاتش کمتر 

هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور

بابا همين استرس الان سم برا اون فسقلي

خسته شده داره يكم استراحت ميكنه خب  

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
من اخر بیست و هفتم.تکوناش کاملا واضح و قوی بود.سه روز بود کم شده.دکتر  این سونو رو نوشت

شاید برای اطمینان نوشته سو نو رو من از دکتر زنان شنیدم تو نت هم سرچ کنی زده از 28 هفته به بعد  حرکات جنین مهم شمرده میشه

قبلش اصلا مهم نیست

به خاطر بسپار تا همیشه  بدانی...زیباترین منش ادمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست ,چه به دشمن که دوست را بزرگ می کند و دشمن را دوست