2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عههه یادم نمیاد چیا گفتم؟؟ من فقط حسم ب بعضی افراد جواب میده

خصوصیاتمو گفتی

کم حرفم و زودجوش و ...اینا

حتی گفتی حس میکنی ک ناراحتم اینروزا که واقعا دقیق و عین حقیقت بود و من واقعن ناراحتم بودم😶❤

خصوصیاتمو گفتی کم حرفم و زودجوش و ...اینا حتی گفتی حس میکنی ک ناراحتم اینروزا که واقعا دقیق و عین ...

اها عزیزدلم 

ولی یه حسی باز میگه الان اوکی تری نسبت ب اون روزا😍

توعم سوال منو جواب ندادی ک☹️❤️

آره بهترم😍❤ سوال نپرسیدی ازم که

شکررر😍پس حسم هنو ب تو خوبه

چرا ازت پرسیدم حستو نسبت ب منو احسان بگی

چی میشه بهم میرسیم ؟؟

اخه ب اسی گفتی و یه جواب قطعی دادی برام جالب بود

اخه من حسم برا خودم کار نمیکنه

شکررر😍پس حسم هنو ب تو خوبه چرا ازت پرسیدم حستو نسبت ب منو احسان بگی چی میشه بهم میرسیم ؟؟ اخه ...

آره به عشقت میرسی حتماااااا

اگرم جفایی میبینین این وسط ناراحتیی پیش میاد حکمتش اینه لحظه رسیدن رو خیلی شیرین تر میکنه

آدم قدر همو بیشتر میدونه

تا بخای بدون سختی برسی

آره به عشقت میرسی حتماااااا اگرم جفایی میبینین این وسط ناراحتیی پیش میاد حکمتش اینه لحظه رسیدن رو خ ...

میشه بگی حدودا کی بهم میرسیم؟

خودت حست قویه؟؟

وای اره خیلیلیی سختی میکشم باهاش هیچی اوکی نیست💔

من از اولشم باهات حال خوبی داشتم و حسم بهت دقیق بود 

میتونیم دوست شیم؟

میشه بگی حدودا کی بهم میرسیم؟ خودت حست قویه؟؟ وای اره خیلیلیی سختی میکشم باهاش هیچی اوکی نیست💔 ...

این که کی بهم میرسید جوابش دست خداست فقط اونه که قشنگ میچینه تا تو بهترین زمان وصال صورت بگیره

ارتباطت رو با خدا قوی تر کن

به نفعته دنبال دعانویس یا حس ششمی یا حتی فالگیر نری.چون اینا فقط تاخیر میندازن تو کار آدم

وقتی با تمام وجود ب بالاسری اعتماد کنی و خودتو بسپاری بهش اونوقته که همونی میشه ک میخای

پشت حرفام حس نیس تجربس

دقیقاااا اره واقعا خدا بزرگه😍 مرسی گلم زحمت کشیدی ج دادی

قربونت عشقم😘❤❤❤

نماز حاجت روز پنج شنبه

خیلی خوبه خودم حاجت محالمو ازش گرفتم.بخون ان شالله خیلی زود حاجت روا شی عزیزم