2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مرسی عزیزم چقدر بعضیا انرژیشون مثبته برعکس بعضیا که سریع میان میگن نه خیلی آدمو میریزن بهم

فداتم

میدونی هر انسانی میتونه با انرژی مثبتش هر چیزیو جذب کنه 

یه چیزی میگمت روزی چنبار تکرارش کن

نگو خدایا خاهش میکنم منو ب فلانی برسون

بگو خدایا ممنونم که فلانی رو تو تقدیر من قرار دادی و اونو به من میبخشی یا میرسونی مارو بهم

فداتم میدونی هر انسانی میتونه با انرژی مثبتش هر چیزیو جذب کنه  یه چیزی میگمت روزی چنبار تکرار ...

چشم عزیزم، بعضی وقتا خیلی نا امید میشم، از همه دنیا از همه چیز، ولی چشم، ممنونم که گفتی

همکارمه، باهاش در ارتباطم متاسفانه یا خوشبختانه، یه وقتایی خیلی خوبه یه وقتایی فوق العاده سرد میشه، ...

میدونی این مود همه پسراس 

من وقتایی هست میره میاد 

کاریش ندارم

بی محلی بهترین کاره

بیشتر جذبت میشه

بهش فکر نکن بیشتر دور میشه ازت

کائنات ارتعاش تفکر تورو بصورت انرژی منفی ب اون میرسونن

و دور میشه ازت