2789
عنوان

روماتیسم

178 بازدید | 13 پست

سلام وقتتون بخیر من عقد بعد عقد متوجه بیماری خود ایمنی و روماتیسم همسرم شدم گویا شدید هم هست 

دوباره دست راستش بی حس شده میشه راهنمایی بفرمایید این بیماری قابل درمان یا خیر 

و اینکه چون تو عقدم قبلش هم بهم نگفته دارم راجع به جدای فکر میکنم با اینکه متاسفانه رابطه کامل هم داشتیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

,سلام زیر نظر متخصص روماتولوژی باشن بیماری شون کنترل میشه ان شاءالله

اینقدر دروغ تحویلم میدن تو هر زمینه ای بخدا خسته شدم شاید من نمیخواستم با کسی که بیمار ازدواج کنم اینکه قبل ازدواج پنهان کاری میکنن انصاف آینده منو تباه کرده مدام درد میکشه ناله میکنه من اعصابم نمیکشه خدا رو خوش میاد الان من چیکار کنم نزدیک عروسی دلم میخواد جدا شم

مگه خودشو دوست نداری؟؟می تونی ازش بگذری؟؟

خانواده اش خیلی دخالت میکنن خصوصا خواهرش نسشته وسط زندگی من ول نمیکنه اینم دهن بین دوستش دارم اما خداشاهد اینقدر جنگ اعصاب هست دلم میخواد خودمو بردارم برم 

اینقدر دروغ تحویلم میدن تو هر زمینه ای بخدا خسته شدم شاید من نمیخواستم با کسی که بیمار ازدواج کنم ای ...

به نظر من بیماری داشتن عیب نیست و قابل کنترله 

اما اینکه از همون اول زندگی چیز به این مهمی رو پنهون کرده ازت یه تجدید نظری بکن

به نظر من بیماری داشتن عیب نیست و قابل کنترله  اما اینکه از همون اول زندگی چیز به این مهمی رو ...

دقیقا تو ماه عسل بعد عقد دیدم داره دارو میخوره یا به شکمش آمپول تزریق میکنه گفتم چیه میگه چیزی نیست هزار بار قبل عقد پرسیدم بیماری چیزی نداری حتی اصرار کردم دوتایی بریم آزمایشات تکمیلی قبل ازدواج گفت چیزی نیست بعد عقد تا مدتها روماتیسم شو گردن نمیگیرفت ی بار بحث کردم گفت دو سال درگیر خودایمنی ام الان میگه ۵ شش سال دارم روانم داغون عقلم میگه ول کن برو کلا خانواده در بو داغونی هم داره فکر میکنن از دماغ فیل هم افتادن 

احساسم ی جورایی گیر خدایا ی راه بذار جلو پام

دقیقا تو ماه عسل بعد عقد دیدم داره دارو میخوره یا به شکمش آمپول تزریق میکنه گفتم چیه میگه چیزی نیست ...

چقدر بد اصلا حق نداشته چیز به این مهمی رو پنهون کنه تو حق انتخاب داشتی

اگه شرایطت جوره و فکر میکنی نمیتونی باهاش کنار بیای جدا شو

چقدر بد اصلا حق نداشته چیز به این مهمی رو پنهون کنه تو حق انتخاب داشتی اگه شرایطت جوره و فکر میکنی ...

خانواده ام میگن جدا شو بیماریش به کنار کل خانواده اش دروغگو هستن و اینکه از آبان دروغ های به این بزرگی میگن فردا چه کنم من 

میگم ی کوچولو احساسم درگیر همین

خانواده ام میگن جدا شو بیماریش به کنار کل خانواده اش دروغگو هستن و اینکه از آبان دروغ های به این بزر ...

جونتو بردار فرار کن مامان من چندین سال با خانواده شوهر دروغگو ساخت ببین عمرش تلف شد یعنی باید چشمتو رو همه چی ببندی

دقیقا تو ماه عسل بعد عقد دیدم داره دارو میخوره یا به شکمش آمپول تزریق میکنه گفتم چیه میگه چیزی نیست ...

بیماری خود ایمنی در کمین همه هست 

نود درصد سنین چهل به بالا درگیرش میشن حالا هر کی به مدلشو میگیره 

اینقدر دروغ تحویلم میدن تو هر زمینه ای بخدا خسته شدم شاید من نمیخواستم با کسی که بیمار ازدواج کنم ای ...

ان شاءالله خدا به شما صبر و استقامت بده ، اما نگران نباشید دارو مصرف کنه درداش اروم میگیره ، زودتر پیگیری کنند

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)