2777
2789
عنوان

دخترا با مرد خسیس ازدواج نکنین

580 بازدید | 43 پست

وگرنه روزگارتون میشه مثل روزگار مامانم... سیاه و پر از عذاب...

پدرم شدیدا خسیسه، وضعیت مالیش خوبه

قبل ازدواج ما بهتر بود، الان به مراتب بدتر شده...

من از اواخر بهمن به خاطر استراحتی شدنم در بارداری،  زیاد اینجا میام، یعنی تا امروز که به طور متناوب اینجا هستم، حتی یه بار ندیدم غذا با گوشت قرمز داشته باشن.

حتی مامانم جمعه که داداشام با خونواده میومدن اینجا، گفت گوشت ندارم و مجبورم با مرغ قرمه سبزی درست کنم، چون داداشام به بچه هاشون سویا نمیدن، حتی ماکارونی هم براشون با مرغ درست میکنه.

بهم گفت بابات به زور هفته ای دوتا مرغ میخره تا بچه ها میان یه چیز داشته باشم درست کنم.

برای من که حالا خیلی براشون عزیز هستم، هرروز یه مدل مرغ درست میکنن، منم اصلا میلم نمیکشه، از فردا میخوام به مامانم بگم میلم به غذاهای گیاهی بیشتر میره، برام مرغ نذاره.  (درحالیکه دکترم گفته به خاطر کم خونیم که بدتر شده، مصرف گوشت قرمزم رو بالا ببرم)  خودم شاغلم دوست دارم دو کیلو گوشت بخرم و بیارم ولی به خاطر غرور مادرم این کارو نمیکنم، چون یه بار به همسرم گفتم آجیل بخره، اونم خرید و  مادرم خجالت کشید، گفت کاش میگفتی ما برات میخریدیم...

بعدش رفت به بابام گفت برام انجیر خشک بخره، یه چیزی خرید با کیفیت داغون، که خوردنی نبود...   درحالیکه همسرم با بهترین کیفیت رو برام خریده بود.

دیروز در یخچال رو باز کردم، دیدم خالیه، فقط یه ظرف گوجه و  چندتا ظرف ترشی، و چندتا سس خرسی هست که داداشم خریدن برای بچه هاشون که میان اینجا.

الان حالم بهتره و میخواستم بیشتر برم خونه خودم ولی اتفاقایی افتاد که نشد، مرگ یکی از اقوام همسرم،  ماموریت های کاریش و ....     مامانمم اینقدر اصرار میکنه که نرم و اینجا بمونم،  میگه تو خونه خودت هستی استرس دارم، میترسم اتفاقی برات بیفته..  (چون چندوقت پیش بستری شدم )

مامانم خیلی خجالت میکشه ، سالها به خاطر پدرم عذاب کشید و پدرم خودش هم زندگی با کیفیتی نداره...

بارها غیرمستقیم درمورد پدر شوهرم و دست ودلبازیش جلوی پدرم حرف زدم ولی اصلا تاثیری نداشته و هرچی سنش بالاتر میره بدتر میشه و درعوض حساب بانکیش پرتر میشه.

مامانم میگه قسطی برات سیسمونی برمیدارم از یه مغازه کوچیک تو شهرستان... ولی دلم میخواد برای بچه ام چیزای خوب بخرم،  خودم یه پس اندازی دارم ولی مامانم خجالت میکشه.... الان ماه هفتم هستم و هنوز تکلیف سیسمونیم مشخص نیست ، به فکرم زده با همسرم بریم حداقل یه سری لباسشو بخریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش در ماه یه پولی نقدی بهش بدی

مثلا بگی برای قدر دانی یا بگی خودم دوس دارم یا هرچی 

گناه داره

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بنظرم ازپدرت انتظارنداشته باش تواین گرونی گوشت بخره برات،بروخونت وگوشت بخروبخور

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

عزیزم به نظرم به همسرت بگو هر چی لازمه خوردنی بخره

مادرتم خجالت کشید بگو همسرم گفته چون اینجا هستی باید منم یه سری خریدای خونه رو انجام بدم بخاطر زن و بچه خودم

خجالت نداره که بگو اینجوری همسرم موذبه میگه اونجا مزاحم میشی 

بگو خودمم موذب میشم اگه نزاری میرم خونه خودم 

یه جوری با حرف خلش کن 

اما گوشت قرمز بخور کم خونی شوخی نیس 

همسنگرمی❤️چه کنارم باشی ،چه دور ، چه صد قدمیم✨
بنظرم ازپدرت انتظارنداشته باش تواین گرونی گوشت بخره برات،بروخونت وگوشت بخروبخور

اتفاقا تو خونه خودم وعده های گوشتی زیاده. زحمت درست کردنش رو هم اکثرا مادرشوهرم میکشه که با ما تو یه ساختمونه.

پدرشوهرم و همسرم اصلا خسیس نیستن مخصوصا تو خرد و خوراک.

منظور کلی متنم در مورد گوشت نبود و درمورد این بود که  مرد خسیس زنشو عذاب میده و همش باعث شرمندگیشه