2789

عکس

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان دکتر با دستگاه گفته قوز قرنیه ممکنه اشتباه کرده باشه؟

نه دیگه شاید دیده 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

اسی جان شما ی حا کفتی دوورق بیوتین ریزشتو صفر کرد توروخدا فکر کن بگو جه مادکی بود 

من قباا بیوتین مارک هلث اید خورد اشغال تمام بود فقط یک عاالمه جوش تو ثورتم اورد ک جوشای ناجوری بود اگ جوش معمولی بود ناراحت نمیشدم 

نمیدونم دو ورق معجزه کرد ولی الان تاثیری نداره 

حتما اون اصل بوده این تحت لیسانسه 

ینی خواهر چندروزه دارم راجب داروها و محثولات ارایشی بهداشتی مراقبتی تحقیق میکنم اول اینکه همشون تحت لیسانسن اثل دیگه نیستن دوم بی تهایت بی خاصیت خدا لعنتشون کنه فقط

حتما اون اصل بوده این تحت لیسانسه  ینی خواهر چندروزه دارم راجب داروها و محثولات ارایشی بهداشتی ...

اره الان میخورم اصلا خوب نبود واسم اون موقع معجزه کرد موهام همینجوری می‌ریخت شدید بادو ورق صفر شد و نریخت دوسه سال