نه قدیمی بود آخه از خاله و زنداییمم شنیدم بعد زنداییم میخواست از من پنهون کنه با اشاره با خالم حرف میزد 😒 حالا من چند سالم بود؟ ۲۰😐 خودم از زنداییم بهتر میدونستم چون قبلا شنیده بودم از خالم😂
عزیزم من نزدیک به یکسال هست که لیزر میرم و الان فقط جلسات شارژ رو میرم اما باید این نکته رو بگم که لیزر واقعا این نیست که بگی 8 جلسه میرم تمام ،درسته که شما از همون جلسه اول نتیجه میگیرید و واقعا موها نازک میشن اما برای اینکه کاملا موها از بین برن زمان نیاز هست.
بخدا جدی میگم منم خیلی تعجب کردم ، واسه همین اگه بری لیزر بیکینی میگن برزیلی میخوای یا چند مدل دیگه ...
جدید بود نبود؟☹️😂
دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)
نه قدیمی بود آخه از خاله و زنداییمم شنیدم بعد زنداییم میخواست از من پنهون کنه با اشاره با خالم حرف م ...
جررر😂😂😂😂
دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)