2821
2789
عنوان

لیزربیکینی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 83 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جدید بود نبود؟☹️😂

نه قدیمی بود آخه از خاله و زنداییمم شنیدم بعد زنداییم میخواست از من پنهون کنه با اشاره با خالم حرف میزد 😒 حالا من چند سالم بود؟ ۲۰😐 خودم از زنداییم بهتر میدونستم چون قبلا شنیده بودم از خالم😂

شما انجام دادید؟ تمام جلساتش رو تموم کردی

عزیزم من نزدیک به یکسال هست که لیزر میرم و الان فقط جلسات شارژ رو میرم اما باید این نکته رو بگم که لیزر واقعا این نیست که بگی 8 جلسه میرم تمام ،درسته که شما از همون جلسه اول نتیجه میگیرید و واقعا موها نازک میشن اما برای اینکه کاملا موها از بین برن زمان نیاز هست.

واااااایییی 😲😲😲 این دیگه خیلی عجیییب بود دختر میخواااای تستوسترون بزنی خودتو مرد کنی؟😐

خب مجوزمو از پزشک قانونی گرفتم و اختلالم تایید شده دارم تغییر جنسیت میدم

الان تستوسترون بزنم برای ریش و سبیل موهای زائدی ک لیزر کردم همه برمیگردن؟

بخدا جدی میگم منم خیلی تعجب کردم ، واسه همین اگه بری لیزر بیکینی میگن برزیلی میخوای یا چند مدل دیگه ...

جدید بود نبود؟☹️😂

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

نه قدیمی بود آخه از خاله و زنداییمم شنیدم بعد زنداییم میخواست از من پنهون کنه با اشاره با خالم حرف م ...

جررر😂😂😂😂

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

خب مجوزمو از پزشک قانونی گرفتم و اختلالم تایید شده دارم تغییر جنسیت میدم الان تستوسترون بزنم برا ...

آها ببخشید آخه تعجب کردم چون این هورمون تو بدن زن باید خیلی کم باشه اگرم زیاد شه خیلی بده

اینو باید از دکترت بپرسی که چی استفاده کنی ولی بله دیگه وقتی جلسات رو بری شنیدم تزریق تستوسترون هم جزوشه و مو درمیاری

انشاءالله هر چی خیر و صلاح برات رقم بخوره