2777
2789

من صب رفتم دسشویی بعد یادم افتاد تست بزنم دوباره آب خوردم تا دسشویی م اومد تست زدم مثبت بود فکنم ربطی به ادرار غلیظ و اینا نداره

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

من جدیدأ دوره هام 35 روزه شده پریروز 33دوره اب خوردمو ادرارم غلیظ هم نبود اب بوده ولی چون تست باز کردم دیگه گرفتم  منفی شد ولی دیروز ظهر ترشح تقریبا صورتی کمررررنگ داشتم و تا الان پریود نشدم امروز موعدم بوده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من صب رفتم دسشویی بعد یادم افتاد تست بزنم دوباره آب خوردم تا دسشویی م اومد تست زدم مثبت بود فکنم ربط ...

منم همینو میگم تجربه داشتم ولی شک دارم چون از دیروز ظهر یه ترشح خیلی کم داشتم و تا الان نشدمو وترشحم سفید یا بیرنگه همچین موقعیتی نداشتم قبلا 

چندساعت تا دسشویی بعدیت فاصله داشت

زیاد نبود نیم ساعت شاید

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)