2777
2789
عنوان

لوندی

301 بازدید | 15 پست

دوستان چجوری باید لوند باشیم واقعا در این زمینه افتضاحم عین کوه یخم😂😂😂😂

یه دوست دارم واقعا نمیتونم بفهمم چکار میکنه چون مرد نیستم ولی همه پسرا تو کفشن و حتی دخترا ام روش کراش میزنن انقدر که لونده و ادا میاد و البته کاملا ذاتیه راهکاری چیزی دارید ؟حتی یه نکته ام هست بگید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ن بلدم ن حوصلشو دارم ولی اینجا قاعده لوندی یه فرمول داره رژ قرمز و ش.  رت قرمز و تمام😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من ن بلدم ن حوصلشو دارم ولی اینجا قاعده لندی یه فرمول داره رژ قرمز و ش.  رت قرمز و تمام😂

اخه میدونی من سر همین خیلی توسط پسرا رد شدم و میدونم اگرم ازدواج کنم احتمال اینکه همسرم به یه زن لوند بهم خیانت کنه زیاده چون واقعا خیلی غیر لوندم همچین بدگمانی ای همیشه باهام هست

بله ولی خیلی ها ذاتی دارنش

میدونی چیه؟

از بچگی به دخترانگی هاشون بها داده میشه ...

برای همین ناز کردن و درخواست کردن و مطالبه های دخترونه را اجرا میکنن و والدین هم با شوق میپذیرن ...

دخترا از بچگی نازشون زیاده و پسرها قلدرم قلدرم شون زیاده😂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...