2777
2789
عنوان

هیچوقت ....

85 بازدید | 6 پست

🌱

هیچوقت برای شروع دیر نیست ؛

برای موفق شدن دیر نیست ؛

برای تغییر کردن دیر نیست ؛

فقط کافیه خودت بخوایی 

خودت بخوایی که خاص باشی ؛

که سخت بجنگی واسه هدفت واسه 

ایندت و وقتی رها کنی که بدستش 

اوردیش ؛

تو فرق کن همش حرف نباش 

برو به سمتشو تا بدستش نیاوردی 

دست از تلاش بر ندار .

مطمعن باش یک روزی بابت این 

اخلاقت به خودت افتخار میکنی 

که زود پا پس نکشیدی و کم نیاوردی !

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

گاهی دیره..

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی برای تغیییر هیچوقت دیر نیست 

باشه من هر  وقت ۶۵ سالم شد میرم پزشکی بخونم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

😅 از کجا معلوم وقتی 65 سالتون شد هنوز به پزشکی فکر میکنید ؟، 

نه کلی میگیم 

یه سرپوشی از فهمیدن روی همه جمله های کلیشه ای قرار گرفته در حالی که هیچ مفهومی ندارن

واقعا گاهی دیره برای بعضی تصمیما

نه کلی میگیم  یه سرپوشی از فهمیدن روی همه جمله های کلیشه ای قرار گرفته در حالی که هیچ مفهومی ن ...

با این مخالف نیستم که بعضاً دیره 

ولی میشه از نو شروع کرد میشه تغیر کرد و...

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟