2777
2789
عنوان

خودکشی اسان

1424 بازدید | 63 پست

کاش میشد کسانی ک تجربه خودکشی آسان داشتن میگفتن میترسم قرص بخورم ، زنده بمونم و زجر کش بشم

مرگ  من ثوابه ن گناه  و گناه مرگ من پدر و مادرم و همسر سابقه

فقط دلم  برای رویا هایی ک داشتم میسوزه که ازدواج موفقی نداشتم و مادر نشدم خوشگلی به دردم  نخورد 

وقتی  به گذشته ام  نگاه میکنم  همش استرس و تحقیر وظلم  بوده وروز به روز بیشتر شده  

چتونه جدا بکیرین بشینین

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگی همش جبر دیگه هرکی ی طوره واقعا بیخیال ممکن روزای خوب پیش رو باشه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

زندگی همش جبر دیگه هرکی ی طوره واقعا بیخیال ممکن روزای خوب پیش رو باشه

نمیدونم شاید من خیلی منفی نگرم

مشکلات جدی ندارم تو زندگیم یعنی دورو ورم بدتر از منم هست ولی از بچگی همیشه غمگین بودم

تو عکسای بچگیم حتی ۷-۸ سالگی یکی درمیون قهرم یا دارم گریه میکنم

تو رو خدا خودکشی هم شد راه حل ..وقتی خودت به خودت آسیب میزنی با اونایی که بهت ظلم کرون چه فرقی داری .خودتو دویت داشته باش .چرا اون دنیات رو هم میخای تا ابد جهنم و زجر کنی.به خدا ایمان داشته باش .حتی وقتی در اوج نا امیدی هستی 

اسی شاید باورت نشه ولی همین الان داشتم با یه دختری حرف میزدم که قصد خودکشی داشت. حاضر نشد بمونه حرف بزنیم رفت!

دیگه الان نمیدونم در چ حاله خیلی نگرانشم. واقعاً کاش نکنیم اینکارارو با خودمون

بقیه ب درک. حیف خودمون فقط!

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

اینایی ک تو میگی همه رو منم دارم به جز خوشکلی  هم ازدواج ناموفق هم مادر نشدم هم خیلی ظلم ...

شدم سر بار پدر ومادرم  رفتار هاشون خیلی توهین آمیزه  طلاق بسیار بدی داشتم  ۳ سال تموم با کسی رابطه نداشتم  حتی الان آرزو هم  ندارم

نمیدونم شاید من خیلی منفی نگرم مشکلات جدی ندارم تو زندگیم یعنی دورو ورم بدتر از منم هست ولی از بچگی ...

هیچکی نیست ک از کل زندگیش راضی باشه به هرحال باید زندگی کرد تلاش کرد شاید بهتر بشه اوضاع

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد