2777
2789
عنوان

بابای بی غـ.ـرت

138 بازدید | 6 پست

خواهرم با شوهرش دعوا کرده بود کتکش زده بود خواهرم بعد اومده بود خونمون بابام انگار نه انگار اصلا براش مهم نبود بعد دیروز رفتن پیش دامادمون بابام به جایی اینکه بگیره بزنه تو دهنش بگه چرا دخترمو زدی؟ همه تقصیرارو انداخته بود گردن خواهرم بابام اصلا غیرت نداره بعد به خاهرم گفته بود باید به شوهرت احترام بزاری خواهرمم گفته بود تا زمانی که اون احترام نزارا من نمیزارم و بابام بحثشون شده بود دامادمونم از فرصت استفاده میکرد میگفت من تقصیری ندارم تقصیر از دخترته کاش خدا بهم یه بابای بهتر میداد یا کلا نمیداد اینجوری بهتر بود! از بابام بدم میاد فقط منتظرم از این خونه فرار کنم! 

مغزشون بسته اس

فکر میکنن باید خانوما تو سری خور باشن

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره فرار کن خوشبخت میشی😐😐😐🙄

اونم لابد مجبوره طرف دامادو بگیره دعوا بخوابه

خواهرتم نباید جواب میدادتو رو باباش وایمیستاد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اره فرار کن خوشبخت میشی😐😐😐🙄 اونم لابد مجبوره طرف دامادو بگیره دعوا بخوابه خواهرتم نباید جواب م ...

مجبور نیست رندگی خواهرمو خراب کرده بابام دامادمون به خاهر میگه وفتی دعوا میکنن بابات خره تو کس و کار نداری هرکاری دلم بخواد باهات میکنم 3ماهه ازدواج کرده 4بار کتک خورده💔بمیرم براش

بابای من فوت شده،مادرمم ازدواج کرده ،،هروقت کارم به کتک ورفتن ازخونه می‌رسید مثل خواهرشماهیچ حامی نداشتم وپشتم همیشه خالی بود ،حالا دیگه تصمیم گرفتم حتی اگه منو بکشه بازم خونه روترک نمی‌کنم ،اینجوری حداقل جلوی چشم شوهرم بیشترسبک نمیشم 

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹