2777
2789
باشه داداشی الان چند تا کتاب خوندی؟ میخا فرجه هارو ب چی اختصاص بدی

من زیست تمومم‌ ، شیمی هم همینطور ،فیزیک بجز  اخرای فصل ۳،  ریاضی بجز فصل ۷(درس یکش) ، عمومی ها هم خوندم ولی ضعیفم باید تقویت کنم ، زمین و انسان و محیط و تاریخ هم که انقدر معلممون امتحان گرفت که گاد شدیم توش😂💔

من زیست تمومم‌ ، شیمی هم همینطور ،فیزیک بجز  اخرای فصل ۳،  ریاضی بجز فصل ۷(درس یکش) ، عموم ...

😐😐😐ماشالا داداشی...😭😭😭من بخاطر این مریضیم هیچی نخوندم بخدا پارسال شاگرد اول کلاس امسال هیچ یه افسرده تمام معنا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐😐ماشالا داداشی...😭😭😭من بخاطر این مریضیم هیچی نخوندم بخدا پارسال شاگرد اول کلاس امسال هیچ یه ...

پارسال پنجم بودم امسال اول شدم من🥲💔 ، آبجی غمت هواتو دارم با هم می ترکونیم ، می خونیم 

پارسال پنجم بودم امسال اول شدم من🥲💔 ، آبجی غمت هواتو دارم با هم می ترکونیم ، می خونیم 

😓😓😓هعی داداشی من هیچی از کتاب بلد نیستم فدات بشم عزیز خواهر چ خاکی بر کله کنم ...... داداشی مرسی ک هستی❤️🥺🙂... من امسال از اول آخر شدم🤣🤣

2803
😓😓😓هعی داداشی من هیچی از کتاب بلد نیستم فدات بشم عزیز خواهر چ خاکی بر کله کنم ...... داداشی مرسی ...

فدا سرت مهم نیست نوبت اول که تاثیر نداره، منسجم می خونیم برنامه دار روزی ۸ ساعت ، اول میشه یه وضعیت کلی از نقاط ضعف  و قوتت  بدی

فدا سرت مهم نیست نوبت اول که تاثیر نداره، منسجم می خونیم برنامه دار روزی ۸ ساعت ، اول میشه یه وضعیت ...

داداش من کلا رشتمو ب اجبار اومدم من تو فیزیک و شیمی چ ریاضی کلا سر تا پاشون مشکل دارن

هعععی چرا؟ من تا الان ۱.۵ ساعت دینی 

😓😓😓داداشی تو نمیدونی چ زجریی میکشم هرروز خدا کتک می‌خورم خب ... ا

پدرم افسردم کرده با بی پولیو بد بختیش ساختن بخدا از عمر م بخش نگفتم برام یه قلم بخر 

2804
😓😓😓داداشی تو نمیدونی چ زجریی میکشم هرروز خدا کتک می‌خورم خب ... ا پدرم افسردم کرده با بی پولیو ب ...

سلام آبجی،  هعععی چی بگم ، این روزا میگذره ، روزای خوبی هم میان ، قول میدم ، با این همه چیزی که گفتید هنوزم خیلی شادی و پر انرژی هستید  ، و این نشان از قوی بودنتون‌ داره، 🙂

سلام آبجی،  هعععی چی بگم ، این روزا میگذره ، روزای خوبی هم میان ، قول میدم ، با این همه چیزی که ...

قربونت برم داداش عزیزم ک اینقدر مهربونی❤️🙂چشممم داداشی اما داداش خیلی بدنم خستتس. خیلیییی هر کاریم میکنم خوب نمیشم

قربونت برم داداش عزیزم ک اینقدر مهربونی❤️🙂چشممم داداشی اما داداش خیلی بدنم خستتس. خیلیییی هر کاریم ...

خواهش میکنم تنها کاری که می تونم بکنم همین دلداری دادنه ،راستی آب هویچ قولدید؟

2805
خواهش میکنم تنها کاری که می تونم بکنم همین دلداری دادنه ،راستی آب هویچ قولدید؟

🙂❤️داداشی از خدا میخام ب تموم خواسته هات برسی ... بخدا مثل خواهر برادران برام عزیزی .. ن داداشی نخوردم

🙂❤️داداشی از خدا میخام ب تموم خواسته هات برسی ... بخدا مثل خواهر برادران برام عزیزی .. ن داداشی نخو ...

خواهش میکنم، حتما بخورید آب هویچ برا خستگی و خواب آلودگی خیلی خوبه، شکلات تلخ هم همینطوره

2801