2777
2789
عنوان

چرا من نمیتونم رنگ روشن بپوشم؟

416 بازدید | 19 پست

اصلا فقط یه تیغ مشکی میپوشم تاحالا شلوار رنگی نداشتم🤦‍♀️انگار بهم نمیاد

با اینکه هیکلم خوبه

شما هم همینید؟

خدا همه برای صبر و عاقب بخیری پسرم دعا کنید اگر احتیاج به دعا داشتی تو یکی از تاپیکام بگو برات دعا میکنم💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عاشق لباسای رنگیم به ندرت مشکی میپوشم

بهت میاد یعنی؟من احساس میکنم زشت میشم یا پوستمو تیره نشون میده حالا سبزه و اینام نیستما  مخصوصا شال رنگی 

خدا همه برای صبر و عاقب بخیری پسرم دعا کنید اگر احتیاج به دعا داشتی تو یکی از تاپیکام بگو برات دعا میکنم💖

منم هررنگی بپوشم. اخرش مشکی دیگه. نهایتش رنگ تیره یشمی وزغالی برمیدارم نمیدونم چرا با اینکه روشن خیلی بهم میاد یه چندتا کت ومانتو روشن هم گرفتم ولی فقط چند بار که میپوشمش کامل میزارم کنار دوباره همون مشکی ها را میپوشم خیلی با این رنگ راحتم دلیلشم نمیدونم

منم هررنگی بپوشم. اخرش مشکی دیگه. نهایتش رنگ تیره یشمی وزغالی برمیدارم نمیدونم چرا با اینکه روشن خیل ...

من همش فکر میکنم بهم نمیاد یا یه وسواسی دارم همه لباسام یه رنگ و یه دست باشه سرتاپا انگار از چند رنگ بودن بدم میاد

امروز یکی بهم گفت من از وقتی تورو یادمه مشکی تنته🤦‍♀️

من همش فکر میکنم بهم نمیاد یا یه وسواسی دارم همه لباسام یه رنگ و یه دست باشه سرتاپا انگار از چند رنگ ...

به منم همیشه میگن رنگ نهایی انتخابت مشکیه باشه اشکال نداره مشکی رنگ عشقه مهم خودمون هستیم که باهاش راحتیم ولی من سعی میکنم غالب لباس مشکی با یه رنگ ترکیبی شاد انتخاب کنم جدیدا ،

به منم همیشه میگن رنگ نهایی انتخابت مشکیه باشه اشکال نداره مشکی رنگ عشقه مهم خودمون هستیم که باهاش ر ...

خب میدونی  سنو بالا میبره

خانواده شوهرت بچه هاتو خمایت میکنن بعد شوهرت؟

نه دیگه من ازشون چیزی نخواستم نمیخوام زیر دین اونا باشیم