2777
2789
عنوان

شوهر شماهم پز داراییشو میده؟

256 بازدید | 22 پست

دوران آشنایی اینجور نبود که بگه مثلا من اینو دارم، پدرم فلان قدر خونه ماشین داره، بقیه به من حسادت میکنن و...؟پز شغلشو بده بگه من کلاس کاریم زیاده؟ 

یا نامزد من تازه به دوران رسیدس؟ 😥متنفرم ازین ویژگیش. حالا من ازون بهترم ولی هیچوقت نمیگم

مال ما چیزی نداره ک پزشو بده

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش دارایی داشت به خدا پزشو تحمل میکردم.افسوس که نداره ومغروره.جیب خالی پز عالی  

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

شاید میخواد خیالت از بابت آینده مالیت راحت باشه و دلگرم بشی،🤔

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نه اصلا 

به بار کارت بانکیش دستم بود‌گفتم بیا کارتت رو بگیر

ناراحت شد گفت کارتت چیه مگه مال منه این برا هممونه 

دفعه اخرت باشه میگی کارتت

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

دامادمون اینجوریه ، الان سالهاست به خاطر همین ویژگیش همه باهاش قطع رابطه ان ، داغونمون کرده بود این ...

منم حالم به هم میخوره وقتی شروع میکنه ازین چیزا میگه

2790
2778
2791
2779
2792