2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیاد ک دنبالم..‌‌چه جوری فکر پول باشم پول نمیده بهم 

چقدر بی غیرته ،خب برو خونه خانوادش ،یکی بدزدت بهتره یابری اونجا؟ 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

عزیزم قلق شوهرتو پیدا کن و سعی کن باهاش دهن به دهن نشی و هرچی گفت بیخیال باش تا کار به دعوا کشیده نشه.این استرسا واسه بچه ت سمه.بخاطر خداوند صبور باش تا راهی واست باز کنه.ان شاءالله با ورود بچه ت همسرت عاقل میشه صبور باش گلم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

شما که از قبل میدونین جایی ندارین ..پس موقع مطرح کردن خواسته هاتون طوری جلو برین که کار به دعوا وفحاشی نرسه ..خب مثلا رفتی از خونه بیرون .چن روز میتونی بیرون باشی ..اگه راه داره برگردتو خونه ات .دفعه ی بعد هم بیشتر دقت کن که طوری خواسته هات رو بیان کنی که کار به دعوا نرسه

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

عزیزم قلق شوهرتو پیدا کن و سعی کن باهاش دهن به دهن نشی و هرچی گفت بیخیال باش تا کار به دعوا کشیده نش ...

قلق نداره...خیلی بد اذیتم میکنه تحمل ده دیقه حرف زدن نداره  فقط هدفش اینه منو دق بده و عذاب بده

قلق نداره...خیلی بد اذیتم میکنه تحمل ده دیقه حرف زدن نداره  فقط هدفش اینه منو دق بده و عذاب بده

حق داریی

نمیدونم چجوری ولی ی جوری خودتو نجات بده 

منمو ماملنمم گیر بابام افتادیمه🙂💔