2777
2789
عنوان

طلاق تو عقد

812 بازدید | 69 پست

میگما ادم یه سگم یه مدت نگه داره بهش وابسته میشه این مردا چرا اینجورین چه راحت فراموش میکنن 

تولدم بود مثلا از صبح چشمم خشک شد به گوشی شاید یه پیام بده بعد دیدم خوش و خرم داره تو کانالش فعالیت میکنه من چقدر خرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تولدت مبارک عزیز دلم

از مردها توقع نداشته باش مناسبت ها یادشون بمونه فقط تولد مادرشون یادشون میمونه😑

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
من از اسفند قهرم  نه اومده نه زنگ زده عید نیومد تولدمم تبریک نگفت  دیگه تمومش میکنم

منم همینم از اخر اسفند اینجوری شد

من مهریمو اجرا گذاشتم بازم انگار نه اتگار نه خودش نه ننه باباش

من از اسفند قهرم  نه اومده نه زنگ زده عید نیومد تولدمم تبریک نگفت  دیگه تمومش میکنم

عقد هستین؟

چرا نیومد؟دلیل قانع کننده ایی داشت ؟

چرا مردها انقدر بی بخار شدن🫤

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
تولدت مبارک عزیز دلم از مردها توقع نداشته باش مناسبت ها یادشون بمونه فقط تولد مادرشون یادشون میمونه ...

خوب یادشه چون داریم جدا میشیم براش مهم نیست ده روز پیش سالگرد عقدمون بود زنگ زد دعوا کرد و گفت طلاهامو پس بده انگار نه انگار 

سر چرت و پرت گند زد تو زندگیمون با اون مادر افریطش

عقد هستین؟ چرا نیومد؟دلیل قانع کننده ایی داشت ؟ چرا مردها انقدر بی بخار شدن🫤

تو تاپیکام گفتم مشکلمو اگه حوصله داشتید بخونید نظر بدین چه خاکی به سرم بریزم عقدیم یکساله 

اسفند دعوامون شد تقصیر خودشم بودا بعد کش داد به خانواده ها رفتیم خونشون اشتی کنیم بدتر بی احترامی کرد منم مهریمو گذاشتم اجرا 

خوب یادشه چون داریم جدا میشیم براش مهم نیست ده روز پیش سالگرد عقدمون بود زنگ زد دعوا کرد و گفت طلاها ...

بگو طلاهارو انداختم آشغالی عین خودت که از ذهنم انداختم بیرون 

مهریه ات رو بزار اجرا 

اصلاهم جواب تماس هاشو نده 

خداخودش بهت کمک کنه

چقدر پروعه فکر طلاهاشه مرتیکه بیشعور 

طلاق گرفتی منتظر تبریکی یا تبریک نگفته طلاق میخوای؟

تو مراحل طلاقیم سر چرت و پرت کاش لال میشدم بهش بله نمیگفتم

تو تاپیکام گفتم اگه حال داشتین بخونین راهنماییم کنید