sahereshab مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 عنوان حس 6 | مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 313 پست فقط یک بار پست بذارید ، صبور باشید به ترتیب پاسخ میدم همیشهزیاد شد قفل میکنم ، درخواست ندین لطفاجهت سرگرمی درنظر بگیرید🤍درست بودن دعا کنین برامدرصد : ۷۵ ، ۸۰ ساحرشب🌌 درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 1403/02/24 | 17:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 میشع بگی من کی باردار میشم مشکلات رحمی دارین؟ تنبلی یا کم تحرکی؟اگه داری درمان کن باردار میشیچن ماه آینده بعد از موارد بالا درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
mom_mikaeil عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2667 ن منفی نبود کلا چیزی حس نکردم .ولی حسم میگه موفق بشی علاقتو دنبال کنی باشه عزیزم ممنون
خانومییییییی عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 5932 خیلی نیس بازم صبر میخواد ولی فکرمیکنم داره یه حسی مرسی قاره آخر هفته واسطه بفرسته بنظرت چی میشه
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 اجی من کی باردار میشم🥲؟ یخورده انتظار و صبر میبینم واست عزیزم..زمان دقیق ندارم واسش اما امیدوارم شماهم زودتر مادر بشی ، شماهم اگر کم تحرکی یا مشکلات رحنی دارین درمان کنین پاکسازی چاکراها هم کمک کنندس انرژی منفی دورت یکم حس کردم نگرانی داری کمترش کن درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 آینده من چطوریع؟ آیندتون برام روشنه از لحاظ مالی اوکی میشید کم کموضعیت از اونجیزی ک فکر میکردین بهتر پیش میرهبیشتر شغلی و مالی حس کردم درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 عه حس ششمی😍😂سلام. ماه یا فصل تولدم چی حس میکنید؟ سلام عزیزم این سوالات خطا دارن واسم پاسخ نمیدم سوال دیگه ای داری بپرس پاسخ میدم درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 ازمون جمعه قبول میشم یا چهارده اردیبهشت ؟ حسم رو اردیبهشت بیشتر بود درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6350 حش میکنم خیلی رو حرفاش نشه حساب کرد حالا براساس حسم قضاوتش نمیکنم ک بگم خوبه یا ن .خودت بهتر میشناسی ... گلم بلاخره حالا میاد ببینمش دیدار داریم باهم؟منو ببینه خوشش میاد پسند میکنه؟ خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 حس پنکه رو دارم هرچی میدوم به آخر سوالات نمیرسم😂آروم تر درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
ملییییییی عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 7064 حس پنکه رو دارم هرچی میدوم به آخر سوالات نمیرسم😂 آروم تر تو رو خدا واسه منم جواب ب ه امسال خونه میخریم
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 بلاخره میبینمش؟ایا ازم خوشش میاد منو ببینه؟ میبینیش .حسش اونطور فکرنمیکنم درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16624 مشکلات رحمی دارین؟ تنبلی یا کم تحرکی؟ اگه داری درمان کن باردار میشی چن ماه آینده بعد از موارد بالا 😭🥺منو راضی میکنن با پسر عمم ازدواج کنم؟؟؟مشخصات همسر ایندام چیه؟گلم کسی که میدونمحس داره نخواسته من بفهمم،،مگه داره جدادمیشه؟
ftm_az عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 4329 حش میکنم خیلی رو حرفاش نشه حساب کرد حالا براساس حسم قضاوتش نمیکنم ک بگم خوبه یا ن .خودت بهتر میشناسی ... گلم جواب ندادی من کی باردار میشم
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6350 میبینیش .حسش اونطور فکرنمیکنم یعنی ازم خوشش نمیاد؟ خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است