sahereshab مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 عنوان حس 6 | مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 313 پست فقط یک بار پست بذارید ، صبور باشید به ترتیب پاسخ میدم همیشهزیاد شد قفل میکنم ، درخواست ندین لطفاجهت سرگرمی درنظر بگیرید🤍درست بودن دعا کنین برامدرصد : ۷۵ ، ۸۰ ساحرشب🌌 درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 1403/02/24 | 17:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوراتو عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 3818 یکم بدبینی یا بی اعتمادی داری ، ممکنه درونگرا باشی ی ناراحتیم ته دلت داری که باعث شده ایندتو ... یه اتفاق بد رو پیش بینی میکنم شک دارم بیوفته یا نه چی میشه بگی راحت شم میترسم
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 من به هدفم مییرسم امسال؟ ان شاءالله تلاشتو بذار روش قبولی هس الان حسم کمه برای امسال درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
haniler عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1712 یه انتظار و فاصله هس واست نمیدونم دقیقا از چیه..بینتون فاصله ای چیزی نیس؟ حسی مکانی؟ یکم طول ... عزیزم امسال باهاش ازدواج میکنم یا بیشتر طول میکشه؟
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 بهم فشار اومده عزیزان الان ممکنه هرچی بگم خطاش بالا باشه قفل میکنم تاپیک رو. بقیه رو یا امشب یا فردا صبح پاسخ میدم🤍 درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
شکلات_فندقی_ عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 83 بله ممنونم عزیزم میشه از بین این سه عدد یکی رو انتخاب کنی ۱ ، ۲ ، ۳
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 اسم همسر آینده ام رو میتونی حدس بزنی اسم خطا داره برام سخته درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 عزیزم درخواستمو رو قبول میکنید؟ و اینکه برمیگرده؟ اگه آره کی؟ ناشناس بذارم میاد ناشناسم؟ برمیگردهاحتمالش هسعزیزم درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 به نظرت کار شوهرم درست میشه بله اما کم کم درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 دوستم. داره یا نه 🥺 کی ازدواج میکنم آشناست یا غریبه شغلش چیه فاصله بینتون نیوفتاده؟ تا ناراحتی چیزی؟ حس کردم از چیزی ناراحت باشه ، حسی بینتون هستممکنه کسیه ک بشناسیش از قبل ، و باهاش کنار میای درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
شکلات_فندقی_ عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 83 ممنونم عزیزم میشه از بین این سه عدد یکی رو انتخاب کنی ۱ ، ۲ ، ۳ عزیزم ممکنه جواب این سوالم دو بدی؟ ممنونم
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 زمانش طولانی؟ پشیمونم دوستم داره خیلی نیس بازم صبر میخواد ولیفکرمیکنم داره یه حسی درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
فندق_کوچک عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4856 گلم گره ای که افتاده به کارم چقدر طول میکشه حل بشه؟ خیلی وقته درگیرم (:
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 داداشم بعد دوره ی آموزشی سربازی میفته شهر خودمون یا جای دیگه؟ شهر دیگه ولی خیلیم دور نیس ازتون درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 آزمون دبیری قبول میشم؟ تلاشت رو بالا ببر ان شاءالله بله درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧