2777
2789
عنوان

حس 6

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 313 پست
حست ب من چیه.چ آدمی ام

یکم بدبینی یا بی اعتمادی داری ، ممکنه درونگرا باشی 

ی ناراحتیم ته دلت داری که باعث شده ایندتو ناامید ببینی

قدرت ادامه و جنگیدن رو داری ، انرژیشو درونت تقویت کن

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

خواهش میکنم  امسال مقدماتش فراهم میشه ، تا اوایل سال اینده ب احتمال زیاد

میش بگی محسن در چ حاله ونازاحت از موقعیت زندگیش یانه؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم بدبینی یا بی اعتمادی داری ، ممکنه درونگرا باشی  ی ناراحتیم ته دلت داری که باعث شده ایندتو ...

ویژگیهای منو میتونی بگی

طرفم بهم فکر. میکنه؟ مشخصات ظاهریش ؟

اره 

اخلاقی بهترمیگم .معمولا پیگیره و اهل عمل ، دنبال راه حله ، مسئولت پذیرم هس ، محتاطه

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

یکم بدبینی یا بی اعتمادی داری ، ممکنه درونگرا باشی  ی ناراحتیم ته دلت داری که باعث شده ایندتو ...

در کل میش بگی ازازدواج در ایندم راضی هستم احساس خوشبختی دارم؟

به هدفم میرسم؟ رفیقم دوستم داره؟ اون ازم حرصی شده؟ و چ حسی بم داری

بله تو این راه یه دست کمک میبینم برات ممکنه اطرافت فردی باشه که کمکت کنه به اوج برسی 

ممکنه گاهی ازش رفتار جدی نبینی ، اما حسش درکل عادیه

دلخوریه بیشتر یه ناراحتی کوتاه مدت

یه آرامشی اعماق درونت حس میکنم صبوری داری حس خوب گرفتم ازت درکل

تو چ هنری موفق میشم

هوش و فکر خوبی داری ، خلاقیتتم بالاس ازشوخوب استفاده کن

چیزی که کمکت میکنه ایده هات رو بیان و ارائه کنی

اتفاق مهمی ک برام تو آینده میفته چیه؟ ماه تولدم؟

موفقیت شغلی_تحصیلی 

خطا داره این سوال 

ازدواج مجدد دارم؟زمانش؟شغلش؟ویژگی هاش؟این دفعه خوشبخت میشم؟ممنون میشم هرچیزدیگه هم حس کردی بگی مرسی ...

ادواج داری با یه فرد خوب ازش راضی هستی 

بله خوشبخت میشی

شما همونی هستی که پدر و مادرت ارزو دارن ازدواج خوب داشته باشی و نمیخوای ناامیدشون کنی ؟