sahereshab مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 عنوان حس 6 | مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 313 پست فقط یک بار پست بذارید ، صبور باشید به ترتیب پاسخ میدم همیشهزیاد شد قفل میکنم ، درخواست ندین لطفاجهت سرگرمی درنظر بگیرید🤍درست بودن دعا کنین برامدرصد : ۷۵ ، ۸۰ ساحرشب🌌 درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 1403/02/24 | 17:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 اینکه امسال داشنجو معلم میشم ؟🥲 یه انرژی منفی ناراحتی ناامیدی دورته ازخودت دورش کن بهت اسیب میزنه درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
haniler عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1712 ممکنه اوایل خوب پیش بره براتون ولی حس کردم یسری فاصله بینتون بیوفته حالا ممکنه حال روحی باشه ی ... باهاش خوشبخت میشم؟
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 مرسی عزیزم بنظرت بهم علاقه داره؟ به هدفم میرسم؟ علاقه هس خواهش بله مرسی .تلاشتو براش بذاریه انرژی خوب برای ارادت میبینم کمک میکنه بهت توی این راه درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 علاقه هس خواهش بله مرسی .تلاشتو براش بذار یه انرژی خوب برای ارادت میبینم کمک م ... میرسی درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
6sanam_75 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 2118 علاقه هس خواهش بله مرسی .تلاشتو براش بذار یه انرژی خوب برای ارادت میبینم کمک م ... محمد ب فاطمه برگشت داره؟اشتی میکنه بام عصبانیتش تموم میشه؟ عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 پزشکی ، دندان ، دامپزشکی . شهرش هم اگر میشه بگو رو پزشکی حسم بیشتره یه شهر بزرگه قبولیت ، دانشگاه پزشکی خوب درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
maryammmmmmmmm عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 5034 رو پزشکی حسم بیشتره یه شهر بزرگه قبولیت ، دانشگاه پزشکی خوب ارشد سال بعد قبول میشم؟ تا آخر تابستون نامزد میکنم؟ کی خواستگار خوب دارم؟ دوستم امشب پیام میده؟ میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 باهاش خوشبخت میشم؟ انرژی مثبته بینتون ، فکرمیکنم همینطورباشه درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 محمد ب فاطمه برگشت داره؟اشتی میکنه بام عصبانیتش تموم میشه؟ احتمال اشتی هست اما بیشتر یه فاصله و انتظار میبینم برای این سوال، یه نوع بی حسی..یا ناراحتی عمیق درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
haniler عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1712 انرژی مثبته بینتون ، فکرمیکنم همینطورباشه عزیزم میگی کی باهاش ازدواج دارم؟
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 ارشد سال بعد قبول میشم؟ تا آخر تابستون نامزد میکنم؟ کی خواستگار خوب دارم؟ دوستم امشب پ ... بله یه نفر ممکنه باشه اطرافت ..حس خوبی ازش نمیگیرم مراقب باشازدواجم داری اما زمانش الان نیس اولویت با تحصیل و موفقیت شماست بیشترامسال ممکنه چن مورد داشته باشی .انرژی ازدواج و نامزدی رو سال اینده بیشتره تا امسال اره درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 عزیزم میگی کی باهاش ازدواج دارم؟ یه انتظار و فاصله هس واست نمیدونم دقیقا از چیه..بینتون فاصله ای چیزی نیس؟ حسی مکانی؟ یکم طول میکشه این ازدواح درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
6sanam_75 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 2118 احتمال اشتی هست اما بیشتر یه فاصله و انتظار میبینم برای این سوال، یه نوع بی حسی..یا ناراحتی عم ... محمد و فاطمه یه روزی ازدواج میکنن ؟؟خانواده اش راضی میشن ازدواج کنیم ؟؟ عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 میشه اینم بگی ک حرفای اون خانم راسته؟ فرد قابل اعتمادی هست؟ اش انرژی بدی حس نکردم .فکر میکنم بله درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
rahaaaaeeee عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 407 میتونیم تو این جند روز خونه مون رو بفروشیم و یه خونه نزدیک مامانمینا بخریم؟