2777
2789
عنوان

کاربر شناسی😎✨بریزید داخلل

| مشاهده متن کامل بحث + 9811 بازدید | 1192 پست
حالا درسته کار خوبی نیس گذاشتن اینطور عکسا ولی خب نبایدم کسی رو هم از عکس پروفایلش قضاوت کرد این ...

اره درسته نباید از روی این چیزا قضاوت کرد 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804
عاو فک کردم تو خیابون🫠

گوله نمک😁😁😁😁😐

حسین عاقبت ب خیرااا♥                                                چی گفتی تو گوش زهیرااا♥                                             حب الحسین بگن بریرااا♥                                                  بردی دل از راهب دیرااا♥                               هجوم سائلان دور ضریح او مجابم کرد                           همه دیدند از او خیر و کسی نشنیده لا اینجا                                      امام رضا💚

@mim_min بیا اینجا فیلترم رو حال ندارم وصل کنم😭😂@army33 شما چه خبر؟ رفتی زحل منو نبردی بیشور؟

سلاممم ب شوماا 

خبر خیر دلبندم تو چ خبر؟

نع بابا کنکلهه مسابقه دارم😔😂😂

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
سلاممم ب شوماا خبر خیر دلبندم تو چ خبر؟نع بابا کنکلهه مسابقه دارم😔😂😂

آه مادر اکنون خبری ندارم😔🤣

مسابقه؟ مسابقه ی چی فرزندم؟ 

اشتباه؟!.. نه عزیزم این یه آدم جدیده..
2805
2801