2777
2789
عزیزم من از بی توجهی بدم میاد

عزیزم اینجوری که باید کل تایم گوشی به دست با شما چت کنه 

بشین خودتم درستو بخون 

همه این دوران رو ما پنج ساله گذروندیم خودتو بساز وابسته نباش 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درس دارم و میخونمش، ولی مگ ی پیام صبح بخیر چقدر از وقت ادم و میگیره

نمیدونم ولی کاش شروع این روابط رو میذاشتید تو سن بالاتر ...حداقل بالای ۲۰ سال 

برای هردوتون خیلی زوده 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
یعنی شما رلت ی روز بت صبح بخیر نگه ناراحت نمیشی؟  . جدی دوس دارم بدونم

نه ناراحت نمیشم مگه لنگ ی صبح بخیرم 

کار و زندگی داریم مگه هرروز هرروز باید صبح بخیر گفت 

ی وقتا شب فرصت میکنیم بیایم سر گوشی 

چون هر دو کلی کار و مشغله داریم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
لوس نشو  وقتی با بچه محصل نامزد کنی همینه درس داره خب

😂

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

من 17،اون 19،جدی شما باشی ناراحت نمیشی؟ 

جفتتون خیلی بچه اید 

سن پسر برای رابطه باید بالای ۲۱ باشع 

حالا با تو کاری ندارم

دیگ درس داره تحمل کن

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

من 17،اون 19،جدی شما باشی ناراحت نمیشی؟ 

نه چون هم دانشگاهیش نیستی و.... 

تو هنوز دانش اموزی ناراحت نشو ولی الان در سطح هم نیستین

منم بچه بودم موقعیتو داشتم خودم کشیدم کنار

بنظرم توام محکم بچسب به درست بعد از موفقیتت برو تو رابطه