یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اخییی😂😂 حالا من کنار بابام میبینم،خو نمیشه فحش داد دیگه،میرم ادامشو با لپ تاپ میبینم یا گاهی وقت ...
من فحش نمیدم ناله نفرین میکنم😂
انقدر داد و بیداد میکنم مادرم میگن باز فوتباله بدبخت شدیم
من کشتی والیبال و ..ورزش دنبال میکنم سر همش هیجان دارم دوست دارم ببریم
همسرم اصلا اهل فوتبال نیستن باز کلا
ولی میگن اشکال نداره سر و صدا کن 😂 بچه خیلی مهربونه
پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
من فحش نمیدم ناله نفرین میکنم😂 انقدر داد و بیداد میکنم مادرم میگن باز فوتباله بدبخت شدیم من کشتی ...
وای من خیلی جوگیرم
دفعه پیش انقد صورتمو
خنج انداختم صورتم کبود شد 😂😂😂😂😂😂
وای والیبال
من طرفدار امیر غفور بودم😂😂
اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون)
وای من خیلی جوگیرم دفعه پیش انقد صورتمو خنج انداختم صورتم کبود شد 😂😂😂😂😂😂 ...
وای من سر بازی سپاهان گریه افتادم 😅
کلا بازیای مهم گریه میکنم اگر ببازیم
تو والیبال همه رو دوست دارم سعید معروف بیشتر
پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
نمیشه فحش نداد دیگه،ادم عصبی میشه اصلا😑 برا همین زیاد کنار بابام فوتبال نمیبینم ی مدت پیش تاپیک ز ...
شوهر فوتبالی خوبه اگر جنبه اش بالا باشه
وگرنه بحث میشه خواهی نخواهی
منم دوست داشتم ایشون فوتبالی بودن سر به سرشون میذاشتم میخندیدم
خیلی مظلومن 😁😂
وای من سر بازی سپاهان گریه افتادم 😅 کلا بازیای مهم گریه میکنم اگر ببازیم تو والیبال همه رو دوست د ...
من بازی های ملی
و البته بازی های جام جهانی
برای ایران اشک ریختم
ولی تیم های باشگاهی نه
اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون)