2777
2789
عنوان

بچه سوم بیارم؟؟؟

649 بازدید | 62 پست

سلام خانما من 25سالمه ی دختر دارم میره کلاس دوم ی پسر دارم نزدیک یکسالشه شوهرم عاشق بچس ب شدت من برعکس اون میگفت 5تا بچه میخوام وقتی پسرمو ب دنیا اوردم دخترم رفت کلاس اول خیلی شرایط سختی بود چون باید ب اونم درس میدادم شوهرمم کمک میکرد ولی شیفتش 12 ساعت هستش سختش بود حالا میخوام لاغر کنم گفتم شوهرم ک بچه میخواد امکان نداره منصرف بشه گفتم تا پسرم کوچیکه یکی دیگشم بیارم م دیگ تموم بشه حالا شرایطمو بگم(شوهرم سر کار ثابت هستش  حقوقش فعلا 50هستش بیشتر هم میشه ماشین خوب و خونه خوب داریم از طرف دو تا خانوادهامون کمک مالی و خورد خوراک هم میشم مادر شوهرم نزدیکمه زن خوبی هستش بدی داره ولی خیلی کم پسرمو تقریبا 50درصد خودش بزرگ کرد شوهرمم ی ادم ی کم زود جوش هستش ولی منو خیلی دوس دارم هر چی ک بخوام هر چی باشع فقط پولش داشتع باشه برام میخره  ی کارت هم داریم ک میتونیم تای سفقی باهاش غذا بخریم و شوهرم ی وعدع خونس جز 4 روز ک اف هستش)حالا لطفا نظرتون بگین من نظر شما خیلی برام مهم هستش طوری نیس ک برم کار خودمو کنم رو حرفای شما فک میکنم پس لطفا با دقت جوابمو بدین(هم من هم شوهرم خانوادع کم جعمیتی هستیم)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من جای تو بودم شش تا میاوردم 😁

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نه بسه دیگه شما با این شرایط همین دوتا رو میتونی ساپورت کنی 

۵۰ ملیون درآمد بالا به حساب نمیاد 

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.

اخه تو ۲۵ سالگی ۳تا بچه؟خودت چی پس؟بدنت داغون میشه حاملگی و زایمان کلی فشار میاره.ما زیر بار یکیش هم نمیریم.خیلی جوونی برای بچه سوم ولی اگه حتما میخوای بیاری و با همین دوتا نمیمونی،الان بیار دیگه.

یکم صبر کن اول خودت رو از نظر جسمی و روحی روانی روبه راه کن کمی بیشتر برای خودت وقت بذار ،

بهتره یک سالی هم کلسیم و... اینا مصرف کنی چون تازه زایمان و بارداری داشتی .

یکم روبه راه شدی اضافه وزنت رو که کم کردی و پسرت هم انقدر بزرگ شد که کلاس ورزشی و .. مهد اینا بذاری بعد بارادار شو یکمی برای دختر و پسرتم توی این تایمی که داری وقت بذار و چیزای جدید بهشون یاد بده و اونارم آماده کن برای اومدن بچه جدید.

هول هولکی خیلی اذیت میشی مخصوصا از نظر روانی .

اول خودت باید از نظر روانی آماده باشی

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚