2777
2789
عنوان

بی بی چک

432 بازدید | 37 پست

خانوما میخوام برم بی بی چک بخرم چی بخرم بهتره؟

من سه چهارماه قبل عادت ماهانم 13 ماه بود ولی ماه پیش 20 ماه شد والان این ماه نشده هنوز یکم علائمشو دارم ولی نه کامل، یکم ک تحرکم زیاد میشه سرگیجه میگیرم الان استرس دارم نکنه از بارداریه میخوام برم بی بی چک بخرم دعا کنید اینا از کم خونی باشه  

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا مگه نی نی دوست نداری؟

اول ازدواجمونه شرایطش اصلا نیست  

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
Certain خیلی خوبه 

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی،دعا کنید گیر نکنم

الان اگه باشه و نخوام باید چیکار کنم؟

این سوالمم بگین دیگه!!!!

الان اگه باشه و نخوام باید چیکار کنم؟

لطفا اگه هم بود ناشکری نکن من اولین ماه بعدعروسیم فکرکردم باردارم کلی گریه کردم گفتم هنوزبچه نمیخوام الان4ساله منتظرم بچه دارشم ولی نمیشم شوهرم میگه اون گریه هاتو یادته شایدبخاطر اونه بچه دارنمیشیم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
لطفا اگه هم بود ناشکری نکن من اولین ماه بعدعروسیم فکرکردم باردارم کلی گریه کردم گفتم هنوزبچه نمیخوام ...

واای عاخه مگه میشه؟آدم تا شرایط نداشته باشه ک نمیشه بزاره بشه،از طرفی خیلی بده که به این زودی من ب همه گفتم کم کم سه سال بعد از عروسی هنوز دو ماه نگذشته خیلی واسم بد میشه  

یامیری سقط میکنی یا قبولش میکنی

الان شرایط سقط چطوریه؟

من ۸روز دیگه موقع پریودیمه توروخدا دعا کنید واسم😢😢پریود نشم دیگه

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.