2777
2789
عنوان

بابام کتکم زد ❤️‍🩹

364 بازدید | 24 پست

وقتی بچه بودم تقریبا ۱۳سالم بود داداش کوچیکم می‌رفت رو اعصابم منم باهاش لج میکردم دعوامون میشد یه روز داشتم با داداشم دعوا میکردم خونه تنها بودیم فقط منو داداشم بابام داخل حیاط بود یدونه نصفه شیلنگ برداشت تا می تونست کتکم زد زجه میزدم بابا غلط کردم بابا ترو خدا نزن ولی بابام میزد دیگه دیدم زجه فایده نداره دستمو گرفتم جلوی صورتم ب صورتم نخوره پدر مادرم خیلی مهربونن بی نهایت بابامو دوس دارم خواهشا بهش توهین نکنید ولی الان بزرگ شدم هنوز این خاطره باهامه عذابم میده فکر میکنم بهش دیوونه میشم دیشب از ساعت ۱۲ شب تا ۴ صبح گریه کردم 

یه روزایی میگم خدایا یه وقت نخوای تلافی کنی بلایی سرشون بیاری بخشیدمشون❤️‍🩹❤️‍🩹😥

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی همون یکبار اینجوری باهات رفتار کرد؟

آره اصلا نمیزد ولی همون یکبار یجوری زد یادم موند

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
آره اصلا نمیزد ولی همون یکبار یجوری زد یادم موند

احتمالا اعصابش از یه جا دیگه پر بوده نتونسته خودشو کنترل کنه یا شما ها زیاد شورش رو در آورده بودید 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

اون روز رفتم جای کنکاش ورم کرده بود نشونش دادم گفتم دلت خنک شد منم بچت بودم دیدیم بابام سرشو انداخته پایین گریه میکنه بغض کرده بود داشت خفه میشد مامانم سریع بهش آب قند داد خوب شد

دیگ هیچوقت نزدت؟ مادرت ک فهمید چیکار کرد

ن مادرم روم دست بلند نمیکرد بابام فقط همین یه بار

بی خیال بابا فراموش کن هر پدر یا مادری حداقل یه بار بچه شو زده عصبانی بوده محکم زده یا آروم 

عزیزم جاش تا یه هفته کبود بود 

بی خیال بابا فراموش کن هر پدر یا مادری حداقل یه بار بچه شو زده عصبانی بوده محکم زده یا آروم 

من پسرم یک سال نیمه بود منم باردار بودم تو حیاط نشسته بودیم هی کفش رو بر میداشت میزد دهنش هی میگفتم نکن کثیفه مریض میشی هر چقدر ار دستش می گرفتم می رفت یکی دیگه بر میداشت منم باردار بی حوصله یهو بی اراده بدجور عصبی شدم یکی زدم تو سرش فکر میکنم تا عمر دارم یادم نمیره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
احتمالا اعصابش از یه جا دیگه پر بوده نتونسته خودشو کنترل کنه یا شما ها زیاد شورش رو در آورده بودید&n ...

آخه ما بچه بودیم بچه مگه چیزی حالیش بود داداشم زجرم میداد لج می‌کرد میخوابیدم میومد با دست می کوبید تو صورتم فرار میکرد