فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 عنوان بهم زنگ زد 67 بازدید | 6 پست بچه ها من یه اکانت فیک ساختم. اکانتمو با ایمیل ساختم بعد دوروز پیش چکش کردم استوریاشو دیدمبعدم بلاکش کردم بعد امروز بهم زنگ زد یعنی متوجه شده؟؟هیچ پیامی هم نداده ک مثلا سلام خوبی یا هر چی یعنی چرا زنگ زده و بعدش پیام ندادهیچی مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1403/02/24 | 13:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 24710 عجیبه . حتما متوجه شده😅 " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 عجیبه . حتما متوجه شده😅 با فیک بود یه ده دقیقه شد بعد بلاک کردم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 استوریاشو ک دیدی زود بلاک کردی؟ یا اسمت رفت که سین زدی؟ ببین ده دقیقه شد بعد بلاک کردم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 24710 با فیک بود یه ده دقیقه شد بعد بلاک کردم من میگم شاید اکانت فیک رو دیده بعد چند دقیقه بلاککردیو از لیست استوری پاک شدیشک کرده تو باشی " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
پرپری۸۰ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 9181 ببین ده دقیقه شد بعد بلاک کردم شاید متوجه شده و شک کردهشایدم همیطور یهو زنگ زده